Gerard Piqué bol hosťom programu El Hormiguero, ktorý vysiela Antena 3. Stopér FC Barcelona sa v humoristickom programe cítil veľmi dobre a už po niekoľkýkrát ukázal veľký zmysel pre humor.

Polemické výroky

"Zvyčajne tak hovorím úmyselne. Robím to pre zábavu. Bolo len málo takých prípadov, kedy som sa dostal do problémov neúmyselne. Zabávam sa na tom a vo vnútri vybuchujem od smiechu, pretože svet futbalu je jedno veľké divadlo. Potom sa z toho smejeme v šatni. Všetko je fraška a klamstvo. V skutočnosti je to všetko oveľa jednoduchšie. Vzťahy medzi hráčmi sú fantastické, atmosféra je geniálna. Keď sa kvôli našim výrokom dostaneme do problémov, tak len preto, lebo chceme. Chceme to trochu okoreniť."

Prijímanie kritiky

"Viac vás to trápi, ak ste ešte mladý hráč. Potom začnete prilievať olej do ohňa. Postupom času začnete všetko relativizovať. Ste si vedomí toho, že v prípade prehry na vás dopadne kritika. Ale keď zvíťazíte, dostanete množstvo pochvál, hoci sa ani neukážete z dobrej strany. Pred dvoma týždňami sme sa nachádzali v hlbokej kríze. Teraz sme vyhrali štyri zápasy v rade a je úplne inak. Záleží to od výsledku. Hráči majú vždy príležitosť zmeniť situáciu. Keď lopta padne do siete, je dobre. Pokiaľ nepadne, je potrebné zostať doma a neukazovať sa na verejnosti."

Nepriateľský postoj fanúšikov

"Hrám lepšie, keď na mňa pískajú. Som viac motivovaný, keď viem, že fanúšikovia sú nastavení proti mne. Počas mojich posledných rokov v reprezentácii na mňa ľudia pískali a boli to moje najlepšie roky v tom mužstve. Mal som väčšiu motiváciu, než kedykoľvek predtým."

Dres Realu Madrid

"Nikdy som si neobliekol dres Realu Madrid. Niekedy sme si s hráčmi Realu vymenili dresy, ale nikdy som si ho neobliekol. To kvôli alergiám a všetkým tým správam (smiech)."

Davis Cup

"Do organizácie tohto turnaja som vložil množstvo peňazí, ale to nie je dôležité. Nezáleží mi na peniazoch, je to veľmi relatívne. Viac ide o čas a vynaložené úsilie. Bol som v Šanghaji, Londýne, Paríži... Bolo potrebné hovoriť s hráčmi a presvedčiť ich o novom formáte. Teraz ide o týždeň zápasov, predtým to bolo na štyri týždne. Zápasy sa odohrajú na jednom mieste. Bude to Madrid, takže španielski fanúšikovia to budú mať ľahšie, aby si tento turnaj užili. A ako sa mi darí s tenisom? Som trochu lepší ako Joaquín... Keď som bol mladší, trochu som hral. Nejako to zvládnem."

zdroj: as.com marca.com
foto: fcbarcelona.com

Nalim

16
2019-10-09 13:38:00

A fandovia sa tu napádajú, urážajú do špiku kosti a hráči, sa bavia, lebo sú zabezpečení do smrti.
“Svet futbalu je jedno veľké divadlo a hráči sú herci dobre platení”
V živote sú dôležitejšie priority. Dôležité je, si vychutnať dobrý futbal a výbornú hru, aspoň takú aký bol prvý polčas Barca-Sevilla !!!

adriano

4
2019-10-09 13:39:17

Máš pravdu kašľať na hadky...

Sabinho

7
2019-10-09 14:40:36

Presne, určite si myslel náš výkon po 25 min :) :) :)

Zorrrro

1
2019-10-09 18:48:50

Nie je nad fanusikov, ktori si pamataju len to co potrebuju, nieco ako celok im nic nehovori .....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.