Javier Tebas bol včera prítomný na premiére predstavenia Messi10 od Cirque du Soleil. Prezident La Ligy pri tejto príležitosti poskytol pre novinárov krátky rozhovor.

Messi chcel odísť zo Španielska

"Nikdy sme sa toho neobávali, pretože sme nevedeli, že o tom premýšľal. Po včerajšom rozhovore som pocítil strach aj úľavu, keď som videl, že sa nakoniec rozhodol zostať. Rozhodol sa zostať v Španielsku po ťažkom období. Ďakujem mu za to, že hrá v našej lige. Ak bude mať nejaké problémy, radi ho podporíme."

Messi a problémy s Daňovým úradom

"Zaobchádzalo sa s ním nespravodlivo. Je zrejmé, že podpísal a nečítal všetko. Všetko, čo má urobiť, mu vysvetlili u notára. Ja takisto nečítam všetky dokumenty La Ligy, ak by to tak bolo, celý deň by som podpisoval len jeden dokument."

Messi najlepším hráčom?

"Je to najlepší futbalista všetkých čias. Medzi futbalovou elitou je už 16 rokov a vždy hral na najvyššej úrovni."

Neymar v januári?

"Neymar, Mourinho, Guardiola... Ja by som im dal všetkým priestor... Musíme však byť spravodliví. Messi je od neho o niekoľko úrovní lepší."

Španielsky superpohár v Saudskej Arábii

"Ak sa to oznámi oficiálne, podľa mňa to bude niečo zlé. Z dvoch dôvodoch: ľudských práv v Arábii a preto, že už 2 roky sa tam nevysiela La Liga a Liga Majstrov."

Vylúčenie Dembélého

"Ak to skutočne povedal, tak si zaslúžil suspendáciu na 2 zápasy. Škoda, že nebude hrať v El Clásicu, ale také sú pravidlá."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Cingi

-7
2019-10-11 08:10:15

úplný súhlas so všetkým

FCBfan2106

20
2019-10-11 09:23:33

neviem aké je presné znenie pravidiel, ale ak to skutočne dembele povedal, podla mňa je to max na jeden zápas. podľa mňa padajú na zápasoch aj horšie frázy a bez trestne. Napríklad Ramos tomu postrannému na mamu nadával či na koho. A ani len žltá. Už je ale jedno, bude snád priestor pre Fatiho

Malloy

8
2019-10-11 13:05:26

Všetko až na to posledné keď mu povedal ze píska zle dobre ok vyluc ho ale na odvolaní mu mohli dat zápas dole....... Nuž zial Bohu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.