Dimitar Berbatov je názoru, že Manchester United sa v súčasnosti nachádzaj v takom štádiu, že problém skórovať by v drese Červených diablov mali aj velikáni svetového futbalu ako Cristiano Ronaldo a Lionel Messi.

Zverenci Ole Gunnara Solskjaera zaznamenali veľmi zlý štart do ligovej súťaže a z 8. zápasov vyhrali len 2. Mužstvo sa nachádza na priebežne 12. pozícii. Problémom Červených diablov je predovšetkým ofenzíva, keď doteraz v Premier League strelila len 9 gólov. Pre porovnanie - Manchester City zaznamenal 3x toľko. United majú problém s tvorením šancí a s ich následným premieňaním. Berbatov je názoru, že aj tí najlepší útočníci by mali v súčasnosti problém na Old Trafforde streliť gól.

"Januárové prestupové okno bude ťažké a Manchester United v súčasnosti aj na trávniku nedokáže ako tím ponúknuť nič," napísal Berbatov v stĺpčeku pre Betfair. "Nezáleží na tom, ako ste dobrí, mohli by tam hrať aj Lionel Messi či Cristiano Ronaldo a mali by problémy, pretože mužstvo nehrá ako tím. Ak predáte dvoch hlavných útočníkov, musíte aspoň jedného podpísať, pre istotu. Každý vidí, že Manchester United potrebuje niekoho do zálohy, Anthony Martial je zranený a nemajú tam ďalšieho osvedčeného strelca," uviedol.

"Majú talent v mladých hráčoch, ale zároveň potrebujete niekoho ako Mario Mandžukič. Myslím si, že je naozaj dobrým futbalistom a v Anglicku nehral, ale dúfam, že príde a dokáže hneď naskočiť na rytmus Premier League. Ibrahimovič mal 34 rokov, keď podpísal s United a nemal žiadne problémy. Mandžukič je v podobnom veku a po príchode by mohol mať taký istý vplyv. Myslím si, že jeho vek je dobrou vecou: Martial, Rashford a Greenwood sú mladí hráči, takže potrebujú čas a istotu, že sa nemusia znepokojovať a môžu sa niečo naučiť zo skúseností Mandžukiča," uviedol Berbatov.

zdroj: goal.com
foto: facebook

mikimi122

30
2019-10-11 10:55:00

Ronaldo by mal problém, keďže on si sám gól len tak vytvoriť nevie, keďže on je iba doklepávač. V Messiho prípade to už je iná pesnička. On si ten gól vie aj sám vytvoriť a aj ho streliť. To je presne ten rozdiel na ktorý väčšina ľudí zabúda pri porovnávaní tých dvoch.

Vladinko

6
2019-10-11 21:15:18

Tak si ho mal vytvoriť a sám aj streliť proti liverpoolu :D
Tam si presne videl čo urobí jednotlivec keď je tím nahovno, takže vôbec nechápem o čom tocis

jan22

9
2019-10-11 11:33:24

Z môjho pohľadu je tento článok z bytočná špekulácia .

Jestper9

-16
2019-10-11 12:23:00

Jasne. Pre vás je zase Ronaldo vlastne najhorší útočník.... ach.

ximpp

18
2019-10-11 13:51:59

Ronaldo je střelec a dnes to proti silnému protivníkovi potvrdí, přicházejí jeho hvězdné chvíle!
S Messim a jinými skvělými fotbalisty historie nejde srovnávat.

Tecumseh

3
2019-10-11 18:28:34

Jasné, Ronaldo a Messi by mali problém streliť góly ale taký Mandžukič nie? Pri všetkej úcte, to čo je za blud?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.