FC Barcelona B v poslednom zápase porazila na Estadi Johan Cruyff výber Orihuela 3:0. Po zápase tréner rezervy Francisco Javier García Pimienta tvrdo kritizoval brutálne útoky súpera na Riquiho Puiga a postoj rozhodcu.

Počas víkendového zápasu bol Riqui Puig obeťou brutálnych faulov súpera hneď v troch prípadoch. V prvých dvoch súbojoch sa hráčovi Blaugranas podarilo na poslednú chvíľu odtiahnuť nohu, no v 93. minúte to už nestihol a fanúšikovia na Estadi Johan Cryuff na chvíľu stuhli.

"Mali sme šťastie, pretože ten zákrok sa zdal byť naozaj veľmi ostrý. Keď som videl video, presvedčil som sa, že to bolo brutálne. Dvaja hráči mohli Riquimu ublížiť, pretože podľa môjho názoru na neho úmyselne poľovali," kritizoval hráčov súpera na pozápasovej tlačovej konferencii.

"Rozhodca to celé musí veľmi dobre vidieť, keď hráč má zlý úmysel. A tentoraz tá situácia bola jasná. Mala to byť červené karta," dodal tréner Barcelony B.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Revive

top komentár
65
2019-10-13 16:56:49

Čo robí tento chalan stále v B-čku mi hlava nebere. Už druhú sezónu ak nie tretiu má hrať najvyšší futbal. Žiaľ stratég na lavičke a ekonóm vo vedení ho ničia v tretej lige.

popo118

19
2019-10-13 17:11:43

Kto vie či naschval nehraje za rezervu aby ju potiahol do druhej ligy...určite nie su slepí tam...verim tomu že to je ten dôvod

Reekwon

13
2019-10-13 17:55:55

V tom případě by to měl někdo říct nahlas, protože už se neptají jen fanoušci, ale i katalánské deníky, které taktéž vidí, že Puiq už dávno třetí ligu přerostl. Měl někdo vystoupit a říct, že toto léto chtějí útočit na druhou ligu a tak se Puiq rozhodl, že rezervě pomůže, ale osobně tomu moc nevěřím. Klub sice miluje, ale sám od sebe by svůj progres takto nebrzdil.

footballister

22
2019-10-13 17:24:51

Niektorí obrancovia nemajú fakt žiadny charakter. A rozhodcovia dupľom. Ale najviac ma serie to, že on aj Aleňa sú dlhodobo ignorovaní tajtrlíkom , našim trénerom.

maryann

0
2019-10-14 17:31:53

Je jeden fakt,ze vlani nechcel jeho otec,aby hral v A -cku!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.