Leo Messi poskytol krátky rozhovor pre rozhlasovú stanicu Radio Metro, v ktorom okrem iného hovoril aj o zmluve, ktorá ho spája s klubom.

Doživotná zmluva

"Raz mi bola ponúknutá doživotná zmluva, tak ako v prípade Iniestu. Povedal som, že nechcem kontrakt, ktorý by ma zaväzoval. Nechcem byť niekde, kde sa nebudem cítiť dobre. Chcem súťažiť a bojovať o ciele a nie byť v klube kvôli zmluve. Preto sa mi tá myšlienka nepáčila. V Barcelone by som však chcel zostať po celý svoj život."

Zmýšľanie Argentínčanov

"Jednou z najväčších chýb Argentínčanov je, že si myslia, že sú lepší ako ostatní. V mnohých veciach sme však v skutočnosti zlí. Ja som musel bojovať, aby som vo veku 13 rokov mohol opustiť krajinu, mojich ľudí a priateľov."

Barcelona ako mesto

"Poznám ju dobre. Chodieval som na La Ramblu, bol som v Sagrada Familia, ale chcel by som urobiť to isté s mojimi synmi. Oni to veľa ešte nevideli, chcel by ísť aj s nimi, vybehnúť niekam na večeru, kde ma nikto nepozná. To isté by som urobil v Rosariu."

Riquelme

"Často s ním hovorím. Pozval ma na rozlúčku a pokiaľ bude môcť, rád prídem. Roman si zaslúži veľkú rozlúčku vzhľadom na to všetko, čo urobil pre futbal a pre Boca."

Neymar

"Aj s ním hovorím často, stále máme skupinu na Whatsappe, v ktorej je aj Luis Suarez. Vzhľadom na spôsob, akým odišiel, bude ťažké, aby sa vrátil. Veľa osôb z klubu aj socios nechce, aby sa vrátil, hoci po športovej stránke by to pre nás bolo skvelé."

La Liga bez Cristiana

"Cristiano robil Clásico výnimočnejším, takisto La Liga bola vďaka nemu špeciálnejšia. Súťaži pridával na hodnote."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

kubakladno

top komentár
42
2019-10-18 21:19:28

Neni možné, z jeho rozhovorů musí byt každému jasné, že se jedná o osobnost, hráče, kterému nikdo nesahá ani po kotníky.
Rozhovory s ním je radost číst.
Jen mi je líto, že sláva si vybírá daň.
Ptáček ve zlaté kleci.

emiliano

9
2019-10-19 09:28:17

Leo je jeden z mála, ktorý na slávu nedá. To, čo je pre neho príťažou, to si mnohí užívajú, lebo sú iní, napr. Ronaldo to má rád, lebo je čistý extrovert. A extroverti skutočne žijú len tam, kde je veľa ľudí a oni sa môžu predviesť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.