Tréner FC Barcelona reagoval na výhru svojho tímu nad Eibarom na tlačovke po zápase.

Ľahšie ako v predchádzajúcich rokoch

"Odohrali sme skvelý zápas. Na Ipurua sa trpí, pretože Eibar na tomto štadión vytvára vďaka vysokému presingu obrovský tlak. Musíte byť veľmi opatrní, aby ste ubránili dostupovanie krajných obrancov a rýchlo vyvážali loptu. Práve to sme robili. Eibar núti súpera hľadať svoje šance prostredníctvom dlhých prihrávok, pretože v strede poľa nenecháva priveľa miesta. My hráme z pohľadu držania lopty výborne, ale naši útočníci museli prelomiť vysoko postavenú obranu súpera. Pracovali sme, aby sa nám to podarilo a podarilo sa to pri prvom góle."

Koncepcia

"Išlo o to, aby sme v radoch súpera vyvolali neistotu. Keď sme niekoľkokrát úspešne vyviezli loptu, začali byť v presingu menej istí."

Umtiti

"Hodnotím ho veľmi dobre. Musel som urobiť veľmi ťažké rozhodnutie, pretože Todibo odohral proti Seville veľmi dobrý zápas, ale išlo o jedinečný zápas. Viem ako hrá Eibar a vedel som, aký je Umtiti silný vo vzdušných súbojoch a v rozohrávaní akcií. Potrebovali sme jeho chladnú povahu a išlo mu to dobre."

De Jong

"Má skvelý začiatok sezóny. Je vidieť ako veľmi nám pomáha vzhľadom na svoje silné stránky v útoku aj v obrane. Nezastaví sa. Publikum to takisto vie oceniť."

Tridente MSG

"Skvelí hráči si vždy budú rozumieť. Dnes to bol ťažký zápas, ale vďaka takýmto zápasom si budú rozumieť ešte lepšie a budú vedieť, kedy má jeden nabehnúť na pozíciu a druhý prihrať. Je to len otázka času a odohraných zápasov. Boli veľmi aktívni a boli za to odmenení."

Preložené El Clásico

"Tak dúfam a verím, že tento zápas sa odohrá pred koncom jesennej časti alebo aspoň pred koncom sezóny. Nedávno nedošlo k žiadnej politickej dohode a tak dúfam, že stanoviť nový termín zápasu nebude tak ťažké."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Marian

5
2019-10-19 19:00:57

Lepšie by bolo odohrať el clasico pred koncom sezóny...
To áno, po sezóne to asi nepojde...

Samurajj

11
2019-10-19 19:37:30

zamysli sa trocha a mozno ti dojde ze to myslel ironicky..

LaBrie

16
2019-10-19 19:51:35

Ernesto si zase neodpustil to jeho trpenie :) ...inac Umtiti po dlhej prestavke prekvapivo velmi dobry vykon...nemozem si odpustit, ked nastupil Semedo po prestavke, velmi som sa potesil a jeho vykon ozaj paradny, technicky velmi dobry, rychly a hlavne si veri :)

gabo

8
2019-10-19 20:20:03

Opak Roberta

mikimi122

10
2019-10-19 20:27:42

Ja som teraz vďaka tomu veľmi dobrému výkonu Umtitiho o niečo pokojnejší, čo sa týka obrany, ktorá sa zatiaľ v tejto sezóne neukazuje ako veľmi spoľahlivá. Verím, že Umtiti bude aspoň vytvárať tlak na duo Pique&Lenglet, kľudne môže Pique aj častejšie rotovať, veď už má 32 rokov. Taktiež som rád, že si aj Griezmann našiel aj z toho ľavého krídla miesto ako byť pre tím užitočný, ale aj tak by som ho radšej aspoň na niektoré zápasy staval na hrot a na to ľavé krídlo by som dal buď Demba, alebo Fatiho. Suarez musí už častejšie sedieť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.