Jindřich Trpišovský pred zápasom Ligy Majstrov vyhlásil, že by bol rád, ak by hostia do Prahy pricestovali v najsilnejšom možnom zložení. Až donedávna visel otáznik nad Lionelom Messim, ktorý začiatok sezóny vynechal kvôli zraneniam.

"Dúfam, že príde Messi a bude mať z toho radosť. Je úžasný a všetci tu na neho čakáme. Pre Slaviu je to zápas dekády, preto by som chcel, aby Barcelona hrala v najsilnejšej zostave. Budem šťastný, ak sa na trávniku objavia Griezmann, Suarez, Messi, Piqué, Busquets aj iní. Bude skvelé mať možnosť čeliť hráčom, ktorých sledujeme v televízii mnoho rokov," povedal tréner Slavie Praha.

"Pre mňa ako trénera je práca v tomto prípade trochu jednoduchšia. Moji hráči svojho súpera poznajú veľmi dobre a vo voľnom čase jeho zápasy sledujú pravidelne. Sledovali aj zápas proti Eibaru. Barcelona je mužstvo, ktoré hrá na najvyššej úrovni. Je to realita, nielen hra na konzole (smiech)," uviedol.

V poslednom zápase pred Barcelonou porazila Slavia Praha Příbram 3:1. Katalánci zas vyhrali na pôde Eibaru 3:0.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: wikipedia.com

vondeylen

top komentár
46
2019-10-21 11:01:27

Presne takto s úctou sa mi páči postoj súpera pred zápasom..)

Gabrieloo

36
2019-10-21 11:19:28

Verim ze Barca vyhra ale aj to ze to bude pekny zapas. Zatial dole klobuk pred Slaviou. A tak trocha dufam ze Inter zhori a ze Slavia pojde aspon do Uefa.

singo1

-4
2019-10-21 13:14:18

Ale no
Ja to beriem uhrali ste to s Interom ale mašina Barcelona začína naberať na obrátkach
Len aby si to Slávka neodsrala

2sjr

3
2019-10-21 16:43:00

Určite nás Slávia nepodcení a v podstate má obrovskú výhodu keďže nie sú papierový víťaz a budú hrať proti legendám a užijú si to. Mi naopak musíme vyhrať čo sa od nás očakáva. A to nehovorím o dobrom futbale ktorý Slávia hrá. V podstate im závidím, majú krásnu skupinu. Čo by za to Slovenské kluby dali.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.