Mladý futbalista Olympique Marseille Maxime López v rozhovore pre Canal Football Club priznal, že v roku 2017 ho sledovala katalánska Barcelona. Centrálny záložník si však nedokázal poradiť s tlakom a prestup sa nakoniec nekonal.

Premrhaná šanca

"Keď skončila moja prvá sezóna v prvom tíme Olympique Marseille, športový riaditeľ FC Barcelona kontaktoval môjho agenta. Povedal mu, že ak aj nasledujúcu sezónu odohrám na vysokej úrovni, záujem Barcelony o to, aby ma priviedla do Španielska, bude skutočný. Vtedy sa však všetko zmenilo. Pomyslel som si: 'Už som tam!'. Potom som sa na šesť mesiacov vytratil, úplne som zmizol. Nepoznával som samého seba. Bol som mladý a len som odohral svoju prvú sezónu v kariére."

Fanúšik Barcelony

"Všetci vedia, že milujem Barcelonu. Začal som si predstavovať priveľa vecí. Futbal však dokáže veľmi rýchlo oddeliť telo od hlavy. Táto profesia dokáže vystaviť ľudí takýmto testom. Vďaka tomu som sa stal psychicky silnejším."

Maxime López bude mať tento rok už 22 rokov a naďalej hráva za Olympique Marseille. Počas posledného letného prestupového obdobia sa o jeho služby zaujímala Sevilla, ale mladík nakoniec zostal v Ligue 1.

zdroj: Canal Football Club
foto: twitter

Mascherano

3
2019-10-21 19:54:18

Aj tak by ťa tu nosatý zabil

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.