Bývalý hráč FC Barcelona Gaizka Mendieta sa vyjadril k aktuálnych témam súvisiacim s katalánskym klubom.

Tridente

"Bola to len otázka času. Pokiaľ máte skvelých hráčov, objaví sa aj dynamika, pohyby, porozumenie na trávniku, ktoré sa dosiahne len tak, že sa odohrajú zápasy... Ak máte kvalitu, tak ako Barcelona vpredu, bola to len otázka času, aby si začali na trávniku lepšie rozumieť a strieľať góly."

Zinedine Zidane

"Tento týždeň je jeho pozícia spochybňovaná, ale ešte pred týždňom to bolo inak. Vyhráte, ste najlepší, prehrávate, označia vás za najhoršieho. My profesionáli vieme, že tak to nefunguje. Zdá sa, že Zidane je vynikajúcim trénerom, tak ako to dokázal po všetky tie roky."

Preložené El Clásico

"Všetci vieme, alebo by sme mali vedieť, že La Liga chce pre kluby aj fanúšikov vždy to najlepšie. A nájde sa najlepší termín, aby splnil požiadavky všetkých tak, aby sa fanúšikovia mohli tešiť z najlepšieho zápasu na svete."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Dodes

-3
2019-10-21 21:52:30

Aj ti sa tešia čo maju už kupene listky na zapas,letenky a ubytovania z celeho sveta. Penieze za listky im možno vratia ale čo letenky a ubytovanie? Pritom možno z Madridu bi tam prišlo 5000 ludí. No hanba, alebo cielene z RM

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.