Katalánsky denník Mundo Deportivo dnes publikoval ďalšie informácie o hráčoch Atlética Madrid, na ktorých Barcelona získala predkupné právo.

Pripomenieme, že viaceré denníky včera informovali o tom, že Barcelona a Atlético Madrid sa dohodli vo veci prestupu Griezmanna. Katalánci na základe týchto informácii nechceli, aby e-maily potvrdzujúce rokovania Blaugranas s Griezmannom, vyšli najavo. Madridský denník tvrdí, že Barcelona má za to zaplatiť 15 miliónov eur, no zároveň získať predkupné právo na viacerých hráčov Los Colchoneros. Písali sme o tom v tomto článku

Dnes Mundo Deportivo informácie spresnil. Píše, že Barcelona má predkupné právo na 3 odchovancov Los Colchoneros a v prípade jedného sa vie o koho ide. Katalánsky denník tvrdí, že je to Sergio Carmello.

Útočník je považovaný za perlu cantery Atlética Madrid. Do klubu prišiel ešte v roku 2009. 18-ročný útočník má za sebou už aj debut v prvom tíme. Jednalo sa o posledný ligový zápas uplynulej sezóny. Carmello sa na trávnik dostal v druhom polčase a dokonca strelil gól, vďaka ktorému jeho mužstvo v zápase s Levante vybojovalo bod za remízu. Mladík sa vyznačuje skvelou technikou, rýchlosťou a kontrolou lopty. Zaujímavosťou je, že v madridskom klube hráva aj jeho dvojička - brat Gonzalo.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.