Tréner Slavie Praha Jindřich Trpišovský bol po zápase s Barcelonou veľmi spokojný s výkonom svojich zverencov, ale zároveň bol nahnevaný na to, že jeho tímu sa nepodarilo bodovať.

Zápas

"Moji hráči až na prvých 20 minút odohrali skvelý zápas. Sme veľmi spokojní, videli sme, aký súper proti nám stojí. Napriek prehre sme spokojní. V druhom polčase sme hrali čoraz lepšie a do samotného záveru sme mali v pokutovom území šance a Barcelona bola pod tlakom. Aj napriek prehre išlo o skvelý zápas. Škoda, že sme prehrali po vlastnom góle. Treba však povedať, že do zápasu sme vstúpili veľmi zle. Súper dominoval, ale neskôr sme hrali dobre, ako brankár, tak aj obrancovia. Robili sme všetko, čo bolo v našej moci a fanúšikova boli takisto spokojní. Rozhodla Messiho kvalita pri prvom góle a vlastný gól po štandardnej situácii. Bola to smola."

Taktika

"Barcelona hrala inak, než sme očakávali. V prvých 15 minútach sme hrali zle. Aj napriek tomu, že sme v útoku mali hráča, boli sme od súperovej bránky veľmi ďaleko. Hrali sme s priveľkým rešpektom. Semedo nám komplikoval hru, museli sme ten priestor chrániť s dvojicou hráčov. Súper nám unikal po pravej strane, mali sme to predvídať."

Šance

"Vzhľadom na príležitosti, ktoré sme si vytvorili, mali sme streliť viac gólov. Škoda. 5x sme boli blízko a nevyužili sme to. Bolí nás to, niektorí hráči majú stále zvesenú hlavu. Je to veľké sklamanie, že sa nám podarilo streliť len jeden gól."

Messi

"Je ťažké napodobniť jeho štýl. Je úžasný. Stále si pamätám jeho dribling pomedzi dvojicu hráčov... Zdá sa byť rýchly, ale naživo je ešte rýchlejší. Myslím si však, že až na koncovku zápasu, kedy sme v blízkosti pokutového územia súpera mali až 6 hráčov, sme proti nemu hrali dobre. Veľa našich hráčov sa mohlo porovnávať s hráčmi Barcelony. Všetci hráči Blaugranas robia dojem, ten rozdiel je vidieť v televízii aj tu."

Skupina

"Je ťažké predvídať, či v inej skupine by sme boli v lepšej pozícii. Aspoň sme videli Messiho, De Jonga, Suareza, Piquého... Stojí to za to, podobne ako hrať zápas proti Barcelone. Mohli sme vyhrať. V každom prípade ide o skvelú skúsenosť a budeme ešte hrať na Camp Nou, v Dortmunde."

Kondička

"Neprezradím naše tajomstvá. Potrebujeme však hráčov, ktorí sú z tohto pohľadu dobrí, ktorí robia to, čo je potrebné, aby sme boli v správnej kondičnej forme. Závisí to od tréningov. Vyslať 22 striel nie je bez dobrej kondičnej prípravy možné. Unavené nohy spôsobia viac chýb."

Ter Stegen

"Myslím si, že nás brankár je dobrý, za ter Stegena by som ho nemenil, hoci je kľúčovým hráčom Barcelony a ak by bol voľný, nechal by som si ho."

Nové oblečenie vo fanshope - KLIKNI SEM!

zdroj: marca.com
foto: wikipedia

LaBrie

6
2019-10-24 09:01:09

Sme veľmi spokojní, videli sme, aký súper proti nám stojí - skor ako super len velke meno...aspon momentalne...

Ladislav

27
2019-10-24 09:03:10

Nikdy bych nečekal, že se dočkám toho, že Český tým bude mít lepšího trenéra než Barcelona...

BarcaPB

3
2019-10-24 09:12:12

Barcelona musela sklamať aj samotných hráčou Slavie ich hrou :-( škoda na camp nou im hadám predvedú kus umenia ....

momo9

14
2019-10-24 09:22:27

opať sme boli blizkej obrovskej hanby, Slavia nam kludne mohla dať 5..ERNO OUT!

vondeylen

7
2019-10-24 09:59:28

"NOS"feratu Ernesto je nesmrteľný bohužiaľ na jeho poste....neviem čo treba ,aby konečne odišiel a prestal przniť Barcelonu...

pa3kpraha

4
2019-10-24 10:46:16

Mat takych hracov ako Barça a trenera jak Trpisovsky..!! ????????????

JURITO

-4
2019-10-24 10:50:55

Trosku mi je luto ze vyzdvihuje Messiho pri prvom gole,pricom skor za klucovu prihravku by som vyzdvihol Arthura. Vacsina by tma uz strielala a on este nasiel Messiho

plcd

11
2019-10-24 11:56:30

Videl si zápas?Tú loptu vybojoval Messi!!,prihral Arturovi a nabehol si do šance-Artur mu loptu len nahral a tebe je ľúto,že vyzdvihuje Messiho.Vyzdvihnúť ho je potrebné len vtedy,keď vybojuje loptu v našej šestnástke,obíde aspoň šiestich protihráčov a dá gól?

Sagrada

7
2019-10-24 13:06:37

Messi je kľúčový a bol aj včera.
Nás problém v porovnani s inými svetovými mužstvami je že, mi musíme vyhrávať a aj hrať krásny futbal. Ostatným stačí len vyhrávať.
Mužstva ako slávila sa vždy vyhecuju na taký klub ako je Barcelona. Koľko krát budú mat šancu s nimi ešte hrať. Ja fandím a budem fandiť vždy Barcelone. Ta kritika od niektorých je tragická.
Myslím že väščina z tých kritikov nikdy nebola na nou campe a nevedela naživo barcu. Taký fanúšikovia .

Couthinha23

2
2019-10-24 14:59:51

Dole klobúk čo predviedla Slávia môžme byť radi že sme vyhrali a poďakovať Ter Stegenovi ak by nebol bránke mohli sme aj kľudne prehrať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.