Frenkie de Jong si po zápase so Slaviou Praha našiel chvíľku aj na rozhovor pre klubové médiá. Holanďan bol k výkonu svojho tímu veľmi kritický.

Šťastie

"Myslím si, že v zápase so Slaviou sme mali trochu šťastia. Českí hráči zahrali naozaj veľmi dobre a my sme neodohrali dostatočne dobrý zápas. Nedarilo sa nám predovšetkým pri výmene lôpt. Takisto z pohľadu presingu to nebol náš najlepší zápas. Nakoniec sa nám však podarilo zvíťaziť vo výjazdovom zápase Ligy Majstrov. To nás teší."

Zlý zápas

"Niekedy sa zápasy ako ten so Slaviou prihodia. Dúfajme, že v tejto sezóne ich príliš veľa nebude. Dnes to bol jeden z týchto zápasov."

Rýchly gól

"Vždy je dôležité streliť prvý gól. Predovšetkým vtedy, keď padne tak skoro. Z tohto dôvodu sme boli veľmi spokojní a veľmi nám to pomohlo."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: facebook

Mascherano

-13
2019-10-24 09:06:07

Ich to teší že vyhrali.. Po takom zápase by som sa chcel zabiť

momo9

top komentár
41
2019-10-24 09:18:20

Postrehy:
- maly zazrak že sme po takomto vykone/priebehu zapasu vyhrali
- Ernesto je zrejme stratený prípad
- Busquets bohužial už do základu nepatrí a bude si na to musieť zvyknúť
- Pique je pre nas užitočný len pri rohoch a štandardkach súpera, pretože všetky hlavičky vyhráva, ale tam to končí
- Griezmann na LK stále neviditelný, jeden podarený zápas v Eibare to nezmení, aj ked si to zrejme Ernesto podla vyjadrení myslel
- a nakoniec Luis, to je špecialna kategória. V hre nulový, nahrať sa mu nedá lebo každu loptu stratí. hráča neobíde. čistú šancu nepremení. Ale z nemožného gol dá. Ale myslim že to nestačí. Keby je tam napr Antoine, v medzihre by bol výborný + tiež by dal možno tolko golov. Možno nie z tych nemožnýych situácii,ale práve z tych čistych ktoré Luis pravidelne nepremieňa. Takže si myslím, že je blbosť nechavať ho hrať stále celé zápasy, a treba tam postupne presúvať Griezmanna

tunno

11
2019-10-24 09:24:38

Treba pillovat pressing a skladat spravne utok. To je vsetko, ak bude fungovay pressing nemam najmensiu obavu o Buskeca piqueho ci lengleta. Budu opat oporami. Paradoxne je ze fanusici sa odvolavaju na tychto nasich najdefenzivnejsich hracov pritom mame problemy v ofenzive.. nedokazeme si vytvorit tlak ani len na 10min, nie to este dominovat v zapase. Za to defenzivni hraci sotva mozu.

Moraviano

2
2019-10-24 12:30:59

Já vidím problém jak v útoku tak obraně, útoku chybí zatraceně pohyb a střední obránci jsou mimo, nestíhají,prohrávají souboje-koukni na počet karet stoperů, katastrofa.

sagradarambla

6
2019-10-24 09:45:11

Pro vsetkej ucte k Slavii hrat vcera v Liverpoole, alebo na ManCity tak 0:5.
Takze radost z vitazstva by mala byt velmi velmi striedma.
Islo skor o utrpene vitazstvo vdaka vlastencu domacich.

GabrielSVK

11
2019-10-24 09:52:49

Okay. Takže zlé zápasy a zlé výkony od našich hráčov od začiatku La Ligy - Bilbao, Osasuna, Dortmund, Granada, Villarreal, Praha. Z 12 zápasov bolo 6 katastrofálnych. Paráda !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.