Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona pozorne sleduje záložníka Bayeru Leverkusen. Blaugranas majú záujem pokúsiť sa kúpiť Kaia Havertza. O služby 20-ročného stredopoliara majú záujem aj kluby ako Manchester United a Bayern Mníchov.

Sport tvrdí, že Barcelona už postupne začína plánovať prestupy na budúcu sezónu a Kai Havertz sa takisto ocitol na prestupovom zozname. Hneď spočiatku sa však zdá, že jeho príchod na Camp Nou bude ťažké dosiahnuť. Barcelona hráča v súčasnosti pozorne skautuje a predstavitelia Barcelony boli prítomní aj na zápasu Leverkusenu proti Atléticu Madrid. 20-ročný futbalista opäť predviedol výborný výkon a všetko poukazuje na to, že hráč Farmaceutov má pred sebou skvelú futbalovú budúcnosť.

Denník píše, že Barcelona hráča sleduje takmer počas každého zápasu a dospela k záveru, že sa ho pokúsi kúpiť. Katalánci však vedia, že to nebude jednoduché, pretože konkurencia je tvrdá - Manchester United a Bayern Mníchov. Katalánci sa však Haverzta pokúsia presvedčiť, že aj v tíme Blaugranas bude mať v zostave svoje miesto.

Havertz patrí medzi hráčov, ktorí v nemeckej lige v posledných rokoch dosiahli najväčší pokrok. Má veľké technické možnosti a môže hrať ako ofenzívny záložník či po stranách zálohy. V uplynulej sezóne strelil 20 gólov a na ďalších 7 prihral. V prebiehajúcej sezóne má v štatistike 3 góly a jednu asistenciu. Patrí medzi najvyhľadávanejších futbalistov na prestupovom trhu a jeho cena môže prekročiť hranicu 100 miliónov eur. Sport tvrdí, že niektoré kluby sú ochotné túto sumu zaplatiť. Bayer si je vedomý toho, že táto sezóna je pre Havertza v klube posledná a predá ho tomu záujemcovi, ktorý ponúkne najlepšiu ponuku. Môžeme tak očakávať akúsi akciu a aj s účasťou katalánskeho klubu.

zdroj: sport.es
foto: twitter

katalanec

11
2019-11-08 08:36:37

On je vynikajúci, ale v tom prípade by museli odísť Alena, Vidal a samozrejme Rakitič.

PatrikFCB

17
2019-11-08 08:43:37

Riqui Puig. Najprv dať šancu jemu. Ak sa nepresadí, môže prísť mladý talent.

darkpirate

19
2019-11-08 09:41:45

neskutocny hrac, s puigom v zalohe by to bola bomba, ale najprv si treba doma trosku upratat, utriet prach a vyniest odpadky.

Sudruh_Zincica

2
2019-11-08 10:04:21

zaujimalo by ma, kto este nie je na prestupovom zozname Barcelony.

mikimi122

5
2019-11-08 10:32:09

Najdôležitejšie je hlavne to pre akého trénera by sa Havertz kúpil. Som si na 100% istý, že Valverde by ho hneď začal pchať do útoku, kde ako vieme je veľká konkurencia a prakticky cez Messiho sa nemôže dostať a hrot on nehraje, takže ako v poslednom čase zostáva je to LW a tam už konečne potrebujeme originál LW. Ak príde nový tréner a dal by ho hrať do zálohy k de Jongovi a Arturovi, tak je to potom skvelé. Viem, že tú zálohu máme preplnenú, ale všetci dobre vieme, že do budúcnosti chýba k de Jongovi a Arthurovi jeden kreatívny záložník a až potom bude tá záloha kompletná - možno to miesto kreatívneho záložníka zaberie Puig a možno Havertz, alebo niekto iný, ale proste niekto musí. Nám jasne chýba kreativita v zálohe a to je obrovský problém.

Breza

3
2019-11-08 12:49:34

uplne suhlasim De Jong by hral Busqetsovu poziciu a Arthur Puig alebo Havertz zaloha mame malo zaloznikov co to vedia potiahnut alebo dat finalnu prihravku posuvacov dozadu mame vela v lete musia odist viaceri hraci a prist novy trener dufam v lete pride stoper hrotak a mozno jeden zaloznik ale hlavne predat uz konecne Rakitica, aj Vidal by mal uz ist po sezone prec Suarez minimalne lavicka Pique toiste Roberto predat Busquets by mal tiez skoncit a hned bude miesto volne

Ladislav

-1
2019-11-08 10:54:21

Jsem si jistý, že Valverde by ho utopil na LW a to on není, to je čistá desítka(SOZ), něco jako Coutinho. Být ním tak bych nepřestupoval.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.