Bývalý hráč Barcelony Oriol Romeu bol hosťom v programe "Què T'hi Jugues", ktorý vysiela rozhlasová stanica SER Catalunya. Hráč Southamptonu podporil myšlienku dosadiť Ronalda Koemana na trénerský post FC Barcelona.

Koeman trénerom Barcelony?

"Pracoval som s ním jednu sezónu a veľmi príjemne ma prekvapil. Má silnú osobnosť. V minulosti bol dôležitým hráčom a keď som sa v Southamptone ocitol pod jeho vedením, odohrali sme najlepšiu sezónu v histórii klubu. Koeman dokáže viesť šatňu a prijímať rozhodnutia. Z tohto dôvodu si myslím, že je pripravený pracovať v Barcelone. Má dostatok skúseností."

Herný štýl pod vedením Koemana

"Naše mužstvo nehralo štýlom Barcelony alebo reprezentácie Holandska. Tréner musí byť inteligentný a štýl prispôsobiť hráčom, ktorých má vo svojom tíme. V Barcelone by sa určite dokázal prispôsobiť hráčom a ich hernému štýlu."

Aktuálna forma Barcelony

"V tejto chvíli Barcelona nie je pripravená na to, aby bojovala s takými mužstvami ako Liverpool či Manchester City. Hráči ako Messi, Suarez či Griezmann musia byť v najdôležitejšej fáze sezóny v tej najlepšej dispozícii. Vtedy sa hrajú zápasy, ktoré umožňujú vyhrať trofeje."

Zlatá lopta

"Teraz nie je jasné, či Zlatú loptu dostane ten najlepší hráč, alebo ten, čo vyhral najviac trofejí... Podľa môjho názoru je najlepším hráčom Messi, ale je pravda, že skvelú sezónu odohral aj Van Dijk. Bol zvolený za najlepšieho hráča Premier League, vyhral Ligu Majstrov a zmenil tvár Liverpoolu. Niekedy je pekné vidieť aj iných hráčov, ktorí získajú tento druh ocenenia."

zdroj: SER Catalunya
foto: fcbarcelona.com

vondeylen

10
2019-11-08 10:23:50

Bodaj by...

BarcaPB

1
2019-11-08 10:38:14

Ked raz niekto najlepší tak je najlepší ! A neser...m si do úst ! Messi je najlepši a nie je čo riešiť a je jedno či dijk vyhral aj 4 či 8 titulov ;-)

mikimi122

14
2019-11-08 10:48:47

V tejto chvíli mi už pripadá, že by som bol ochotný prijať hocijakého trénera, len aby som sa už nemusel denno-denne pozerať na ten Valverdeho ksicht a na to čo zostalo z Barci. Po ničiteľovi Valverdem by to chcelo asi niekoho, kto by si s tou zlou situáciou vedel lepšie poradiť ako napr. Xavi, ale verím, že aj Koeman by vedel v niektorých veciach prekvapiť.

FCBarcelona2018

11
2019-11-08 10:50:19

Už aby sedel na lavičke Barce a Valverde zmizol s Barce.

Sob11

4
2019-11-08 10:58:40

https://www.efotbal.cz/...

mikimi122

5
2019-11-08 12:06:46

Tak to je dúfam jasné, že mu už nepredĺžia zmluvu, len aj ten zvyšok celej sezóny je podľa mňa škoda len tak zahodiť. Na ich mieste by som teraz vyhodil Valverdeho a za trénera zobral toho Gallarda do konca sezóny na skúšku a v najhoršom ak by sa nepresadil, tak tu je už po ME voľný Koeman.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.