Hráč juvenil A Konrad de la Fuente má vynikajúcu formu a priťahuje na seba pohľady čoraz väčšieho množstva skautov. Mladík pri príležitosti 40. výročia založenia La Masie poskytol rozhovor pre novinárov.

"V súvislosti s pôsobením v Barcelone necítim žiadny tlak. Mám motiváciu tvrdo pracovať a dosiahnuť najvyššiu úroveň. Chcem sa stať prvým občanom Ameriky, ktorý uspeje v tomto klube," uviedol de la Fuente.

"V najbližšej budúcnosti sa chcem stať čo najrýchlejšie profesionálnym futbalistom. V dlhšej perspektíve chcem s reprezentáciou USA získať titul majstra sveta a stať sa najlepším hráčom na svete," pokračoval.

De la Fuente priznal, že trénuje každé ráno a popoludní sa zameriava na vzdelávanie v rámci programu Masia 360. Táto iniciatíva pomáha pripraviť mladých športovcov na lepšiu budúcnosť či sa z nich stanú profesionálni futbalisti alebo nie.

"Nikdy neviete, čo sa môže stať. Počas tréningu alebo počas zápasu sa môžete zraniť. Vaša kariéra bude náhle prerušená a musíte byť pripravení na každú príležitosť. Program Masia 360 v tomto naozaj pomáha," dodal.

V poslednej dobe sa na adresu De la Fuenteho vyjadril riaditeľ mládežníckeho futbalu v Barcelone Patrick Kluivert, ktorý ho pochválil. Holanďan zároveň uviedol, že ak si mladík udrží dobrú formu, čoskoro by sa mal pripojiť k rezerve FC Barcelona.

zdroj: Forbes
foto: twitter

plcd

6
2019-11-09 15:21:14

To je veľmi šikovný hráč,má 18 rokov a už teraz sa na pravom krídle vyrovná Dembovi.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.