Španielske médiá spájajú trénera River Plate, že už možno aj v decembri nahradí Ernesta Valverdeho na trénerskej stoličke FC Barcelona. Marcelo Gallardo na tieto špekulácie reagoval na piatkovej tlačovej konferencii.

Novinári píšu, že je isté, že Valverde ako tréner Blaugranas skončí po tejto sezóne. Možno aj skôr. Medzi hlavnými kandidátmi, ktorí majú možnosť nahradiť Valverdeho, sa ocitol aj tréner River Plate Marcelo Gallardo. Aspoň teda podľa novinárov, pretože Gallardo vyhlásil, že o ničom nevie.

"Ani jedna zo strán sa nepodujala začať rokovania, zvlášť keď vieme, že v klube práve prechádzame dôležitou fázou, hráme rozhodujúce zápasy," povedal Gallardo na tlačovej konferencii.

"Samozrejme, že neexistuje nič, čo by ma rozptyľovalo od sústredenia sa na stanovené ciele. Tieto špekulácie nemôžem potvrdiť. Nikto za mnou neprišiel s tým, aby naznačil stretnutie alebo analýzu toho, čo urobiť v budúcnosti. Nie je na to vhodný čas," uzavrel.

zdroj: goal.com
foto: twitter

Chleba123

14
2019-11-09 16:00:54

Jsem rád že aspoň média začínají o vykopnuti Valverdeho dost mluvit... Fanoušci díky tomu to budou dávat dost najevo a Barcelona i Valverde můžou být pod tlakem.. Myslím si, že pokud by dneska celta vyhrála tak Valverde už opravdu poletí

GabrielSVK

13
2019-11-09 16:21:40

Nechcem byť hnusný, ale dúfam, že dneska prehráme. Ak to pomôže k tomu, aby sa pohli ľady, tak nech len prehrajú. Lebo s tým našim postojom a tou našou hrou už musí niekto niečo spraviť.

mikimi122

4
2019-11-09 16:25:24

Tiež to tak cítim. Ak dnes nevyhráme, čiže by to bol tretí zápas bez výhry v rade, tak to by mohlo pre Ernesta znamenať problémy. S novým trénerom sa to môže všetko naštartovať a každý začne makať, len aby si získal priazeň nového trénera to presne potrebujeme.

gabo

2
2019-11-09 16:27:39

Veliký souhlas

romandinho

9
2019-11-09 17:20:52

Posledný tréner, ktorý sa porúčal počas sezóny bol ešte v roku 2003 Ratomir Antič, a to v januári. Potom sa diali výmeny výlučne len počas letnej prestávky, čo nám napovedá, že Barcelona si v tomto necháva emócie vychladnúť a pokiaľ asi nenastane živelná katastrofa, tak to s nimi ani tentokrát do leta nepohne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.