Antoine Griezmann neprežíva v Barcelone práve tie najlepšie chvíle. Francúz vyniká skôr v obranných činnostiach, než v defenzívnych. V zápase proti Celte Vigo sa predĺžila jeho séria bez streleného gólu. V posledných ôsmich zápasoch strelil len jeden gól. Proti Celte Vigo navyše za 73 minút zaznamenal len 21 prihrávok.

Pre porovnanie - Ousmane Dembélé odohral o 21 minút menej, ale zaznamenal 43 prihrávok. V prvom polčase prihral Griezmann spoluhráčom len 8 lôpt. Dokonca aj Ansu Fati, ktorý striedal po prvom polčase, mal v štatistike o 10 prihrávok viac. Ak berieme do úvahy, že hra Barcelony je založená na držaní lopty, tak ide o znepokojujúcu štatistiku. Pokiaľ si porovnávame čísla z čias pôsobenia v Atléticu Madrid, v tejto etape sezóny mal na konte 595 prihrávok, kým v Barcelone je to len 529. Navyše, v Atléticu strelil 6 gólov, kým v Barcelone doteraz len 4.

Griezmann mal v zápase proti Celte Vigo skvelú streleckú príležitosť po jednej z prihrávok od Lea Messiho, ale jeho pokus Rubenovi Blancovi veľké problémy nenarobil. Teraz na Griezmanna čaká reprezentačná prestávka, kde sa mu zvyčajne darí oveľa lepšie. Zostáva veriť, že sa nakopne k lepším výkonom. V Barcelone stále čakajú na jeho najlepšiu verziu. Po repre brejku Barcelona odohrá rad ťažkých zápasov v rýchlom slede - s Leganes, Atléticom, Interom a Realom Sociedad na výjazde a potom Borussiou, Mallorcou a Realom Madrid na Camp Nou.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

rominho

11
2019-11-11 13:56:06

staci si spomenut na prve kola, ked nehral leo. griez bol vsade, chutil mu fotbal. nesedi mu pozicia, ked nieje jednotka. nebol som za jeho prichod, ale jeho pristup sa mi paci, verim, ze si zvykne, najde si to svoje a zacne davat goly + asistencie.

Galactico

2
2019-11-11 14:52:16

Tak to je perla "Vyniká skôr v obranných činnostiach ako v defenzívnych" ???? . Neviem či je horší admin alebo griezmann

Neyo2424

1
2019-11-11 17:33:17

Ja som za to aby prišiel do Barcelony nebol a za tým si stojím. Mali radšej kúpiť ľavé krídlo.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.