Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre inštitucionálne a športové záležitosti komentoval žreb Španielskeho superpohára, ktorý určil, že Barcelona sa v semifinále stretne s Atléticom Madrid a Real Madrid vyzve Valenciu.

Výsledky žrebu

"Zápas s Atléticom bol jednou z možností. Na tomto turnaji sú dva finále a všetci súperi sú silní. Mohli sme naraziť na každého, je z toho Atlético. Poznáme sa, hrali sme proti sebe neraz. Je to silný súper a určite dá zo seba všetko, aby zahral vo finále."

El Clásico vo finále?

"Finále proti Realu by bolo pekné, ale je potrebné rešpektovať súperov. Vyhrať môže každý. Vo finále si možno zahrajú Valencia proti Atléticu."

Ťažký turnaj

"Musíme byť dobre pripravení a vedieť, že tento súboj nás bude stáť veľa. Aj napriek tomu, že tento zápas sa odohrá ďaleko a zostáva ešte veľa času, nikto tam nepôjde na dovolenku. Všetci budú chcieť vyhrať. Na odpočinok budeme mať o jeden deň menej, ale nie je to nič zásadné."

Nový formát

"Tento superpohár bude iný od ostatných. Budeme hrať o niečo ďalej, ale je to rozhodnutie Federácie a my to akceptujeme. Je pravda, že budeme hrať vo svete, ale to nie je problém. Musíme byť pripravení, zahrať čo najlepšie a vyhrať."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Mascherano

11
2019-11-12 09:56:20

Odpoveď vo finále môže hrať Valencia s Atleticom hovorí za všetko

Pigue

8
2019-11-12 10:17:56

Este sme nezacali a uz hladaju vyhovorky? Preco by mali hrat Atletico s Vallenciou ked ste s Valverdem spokojny?

PETERKRIZAN

5
2019-11-12 10:41:03

Mimo tému,Klopp povedal že VAR sa musí zlepšiť,stačilo aby povedal rozhodcovi aby boli tie 2 penalty a netreba VAr,hovoria ako im to vyhovuje,namiesto aby vyhravalo City vyhraval Liverpool,ale dnes je mudry

emiliano

7
2019-11-12 11:32:55

Tak nepochopím, že existuje VAR a rozhodca si robí, čo chce.

patrik12

2
2019-11-12 13:09:19

snad budu mat rozum a na tento zbytocny a nezaujimavy turnaj pojde minimum hracov zakladu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.