Talianske médiá informujú, že Barcelona, PSG a Juventus sa veľmi zaujímajú o služby talentovaného mladého brazílskeho záložníka Igora Liziera.

21-ročného stredopoliara si naživo pozrel aj športový riaditeľ katalánskeho klubu na svojej ceste v Brazílii. Skauti Barcelony sledovali hráča už skôr. Liziero je ľavák a môže hrať aj ako defenzívny záložník či dokonca na pravej strane obrany.

Mladík v súčasnosti pôsobí v tíme São Paulo a hráva na vysokej úrovni. Preto ho začali sledovať kluby ako PSG, Juventus či práve Barcelona. Francúzi hráča skautovali ešte v období, kedy bol športovým riaditeľom klubu Antero Henrique. Hoci má PSG nového športového riaditeľa, Leónardo má o hráča takisto záujem. Veľký záujem je v Taliansku, píše sa predovšetkým o Juventuse, ale Liziera sledujú aj Rím či Miláno.

Veľký plusom pre mladíka z pohľadu možného budúceho prestupu do Európy je fakt, že má taliansky pas, čo nesmierne zvyšuje jeho šance na príchod do Európy, pretože nebude považovaný za cudzinca spoza Európskej únie. Denník Sport pripomína, že Brazílčan nie tak dávno navštívil Barcelonu, kde strávil nejaký čas v dome bývalého hráča Barcelony Malcoma.

zdroj: Calciomercato Sport
foto: twitter

emiliano

16
2019-11-12 11:21:42

V súčasnom období máme týchto záložníkov: Arthur, Busi, de Jong, Vidal, Roberto, Raki, Aleňa, Puig, na hosťovaní Coutinho, 9 záložníkov na 3 miesta. Takže treba nám ešte desiatého ? Môžeme postaviť všetkých záložníkov, to bude rarita. Nosáč už možno zabudol aj všetky mena tých, čo máme.

kofi

0
2019-11-12 11:37:39

Ano ale royoberme si to. Busi hra strasne a trufam si popvedat ye toto je jeho posledna seyona v Barce, Rakitic nehra vobec, hra strasne a pravdepodobne odide, Alena nehra a asi odide, Puig je v Becku a mozno odide lebo nehra, Coutinho je v Bayerne a nevieme ci sa vrati, Vidal nehra pravidelne, Roberto je zaloznik ktory ak hra tak na pravej obrane, Jedini dvaja zaloznici ktori maju istotu ze budu hrat su De Jong a Arthur aj ked ani ten Arthur to nema iste pri Valverdem :)

Pigue

3
2019-11-12 11:54:06

Zaloznikov mame male. Este 2-3 by trebalo dokupit. Severna tribuna ma este volne miesta

SamoH

6
2019-11-12 12:37:45

Valverdeho snom je 30 ročný Parejo. Bude ho striedať s Rakitičom. Trošku omladiť káder.

FCBarcelona2018

3
2019-11-12 12:41:34

Zasa záložník? Za chvíľu budeme mať celú jedenástku zloženú zo záložníkov

L0G1K4

4
2019-11-12 13:42:53

Záloha je plná, ale zarazilo mě na článku “je levák a může hrát jako defenzivní záložník nebo na pravé straně obrany” aby ho nakonec nekoupili k Semedovi...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.