Riqui Puig po včerajšom zápase Barcelony B poskytol rozhovor pre médiá. Vyjadril sa v ňom napríklad k agresívnym útokom súpera či k situácii Carlesa Péreza.

Ostré zákroky súperov

"Idú po mne ostro, ale v mojich vyhláseniach to nechcem zveličovať. Chcel by som len toľko, aby boli trochu opatrnejší."

Carles Pérez

"S Carlesom sme mali vždy dobré vzťahy. V uplynulom roku som mu prihral na veľa gólov. Máme sa radi a na trávniku je to vidieť. Vypracovali sme si veľa jasných situácií a podarilo sa nám streliť množstvo gólov."

"Je to skvelý hráč, môže nám veľmi pomôcť. Ak ste v prvom tíme, je ťažké náhle sa vrátiť do rezervy, ale ak vám chýbajú minúty... Myslím si, že v prvom tíme bude mať ešte veľa šancí."

Zápas

"Včera sme hrali úžasne viac ako 30 minút, ale neskôr sme stratili koncentráciu a doplatili sme na to. Druhý gól pred prestávkou nám nepomohol, ale neskôr, po zmene systému, sme možno neboli na trávniku dobre rozostavení."

"Ak máme príležitosť na to, aby sme získali tri body a v tabuľke sa ocitli na vyššej pozícii, remizujeme alebo prehráme. Tento zápas bol v kontexte ďalšieho stretnutia s lídrom dôležitý."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.