Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Barcelona a ľudia z blízkeho okolia Juana Mirandu zvažujú skrátenie hosťovania ľavého obrancu v Schalke. Denník Sport zároveň doplnil, že Abel Ruiz chce Barcelonu opustiť, aby si našiel klub, kde bude hrávať viac.

Juan Miranda odišiel do Schalke na dvojročné hosťovanie len počas uplynulého leta, ale doteraz sa na trávniku neobjavil ani len na minútu. Nemecký klub ubezpečil, že hráčovi dáva čas na adaptáciu, pretože sa musí prispôsobiť vyšším fyzickým nárokom nemeckej ligy. V Barcelone sú však prekvapení, že 19-ročný obranca sa na trávniku ešte neobjavil. Patrick Kluivert sa nedávno vyjadril, že takáto situácia je v prípade mladých hráčov Blaugranas neprípustná. Barcelona tak zvažuje, že hosťovanie v prípade Mirandu skráti a hráča presunie do iného klubu, v ktorom by mohol získať skúsenosti, pretože v Nemecku nemá šancu na rozvoj.

Jednou z možností pre Mirandu je Mallorca, ktorá mala záujem už počas uplynulého leta. Zoznam záujemcov ako zo Španielska či zo zahraničia je však dlhý. V Mallorce by mal Miranda určite viac šancí hrať, než v Schalke.

Mundo Deportivo zároveň dodáva, že Abel Ruiz má zámer opustiť Barcelonu, pretože chce hrať viac. Odísť chce už počas zimného prestupového obdobia. Forward sa chce rozvíjať na najvyššej úrovni, aby mohol ukázať svoje schopnosti. Pripomenieme, že počas leta Barcelona odmietla viacero zaujímavých ponúk, medzi nimi aj dvojročné hosťovanie do Sportingu Lisabon. Záujem mali aj kluby z La Ligy. Ruiz v tejto sezóne strelil už 3 góly v 11. zápasoch, ale v klube sa necíti dobre kvôli tomu, že nemá možnosť nastúpiť v prvom tíme.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

villagesb

11
2019-11-22 13:52:34

Abel Ruiz, nie je stoper :-)
"Stopér sa chce rozvíjať na najvyššej úrovni, ..."

Jhonys

2
2019-11-22 17:38:25

díky ;)

barcelonista29

10
2019-11-22 14:03:15

A čo iné Miranda čakal? Veď minulá sezóna ukázala, že na futbal v poprednom klube v niektorej z top líg sveta ešte nemá. A je otázne, či vôbec niekedy bude mať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.