Borussia Dortmund vo včerajšom zápase Ligy Majstrov na Camp Nou nestačila na Barcelonu a prehrala 3:1. Po stretnutí obranca hostí Mats Hummels chválil hviezdu Blaugranas Lionela Messiho.

Mats Hummels na adresu Argentínčana uviedol, že je to najlepší futbalista, ktorého v živote videl. Messi v zápase jeden gól strelil a na ďalšie dva prihral. Argentínčan odohral za Barcelonu zápas s poradovým číslom 700 a oslávil to vo veľkom štýle.

"V top forme je Messi tým najlepším futbalistom, akého som kedy videl - bodka," uviedol Hummels v rozhovore po prehre s Barcelonou. "Dnes sme neboli dostatočne dobrí na to, aby sme Barcelonu porazili. Vytvorili sme si len 3-4 reálne príležitosti," pokračoval.

"Nebol to zlý zápas, ale ani jeden z tých lepších. Barcelona však bola excelentná. Messi je samozrejme vždy nebezpečný. Po prvom góle sme mali naozaj zlé obdobie a moja zlá prihrávka viedla k druhému gólu," dodal obranca Borussie.

Nemecký tím musí v poslednom zápase skupiny F zvíťaziť v domácom prostredí nad Slaviou Praha, no spoliehať sa musí aj na pomoc Interu Miláno, ktorý doma privíta Barcelonu s už istým postupom z prvého miesta.

zdroj: goal.com
foto: facebook

ximpp

top komentár
53
2019-11-28 10:57:09

Tak kdo rozumí fotbalu, musí to uznat taky. Srovnávat jde pouze s Pelém a Maradonou. Srovnávání s Ronaldem nerozumím, tento fotbalista je s míčem zcela průměrný a může být nejlepší pouze v kategorii kanonýrů(i když i tam jej Messi krásnými góly zastiňuje) jako jsou Muller, Raul, van Nistelrooy, Lewandovski, Aguero, ne však s výše jmenovanými fotbalisty.

harry525

top komentár
64
2019-11-28 11:10:59

Ronaldo je najlepsi 16kovy hrac... o tom sa nebudeme ani len bavit. Myslim, ze dokazal toho velmi vela a hlavne to, ze moze hrat cely zapas velke H, ale stacia mu 4 šance v 16ke a on z toho da 3 goly.... Porovnavat ho mozme s inymi "16kovymi" legendami, akym bol napr. Gerd Muller

Avsak v kontexte celkovej komplexnosti a futbalovych dovedností sa na Messiho ani len nechyta... Len Messi je porovnavany s legendami, ako Pele a Maradonna....
naj. dribbling + naj. passer + naj. tvorca + top strelec + top assister + naj. exekutor priamakov za posledne roky = Messi... Jeden jediny hrac... Neskutocne.. A to som na mnoho skills este zabudol... :)

ximpp

13
2019-11-28 13:49:20

Napsal jsi to sofistikovaněji. :-)

Rasto

17
2019-11-28 13:00:35

Borusia sa musí spoliehať na pomoc Barcy a nie Interu, opravte si to.

emiliano

1
2019-11-29 07:44:01

No ak Inter doma nad Barcou nevyhrá a Dort. porazí Sláviu, tak ide ďalej .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.