Luis Enrique komentoval výsledky žrebu základných skupín na Majstrovstvá Európy 2020. Žreb prebehol dnes v Bukurešti. Pripomenieme, že Španielsko v skupine narazí na Poľsko, Švédsko a jedného víťaza barážových zápasov - možno aj Slovensko. Výsledky žrebu si môžete pozrieť nižšie.

Komentár Luisa Enriqueho k žrebu

"Skupina vyzerá byť dobrá, ale my, tréneri, v to neveríme. Spočiatku si človek hlboko vydýchne, ale na druhej strane, pokiaľ na tieto tímy narazíte a postúpite z prvého alebo druhého miesta, až do finále na nich už nenarazíte. Nie sme favoriti turnaja, ale tým nie sú aj iné mužstvá. Ak existuje skupina šiestich či ôsmich favoritov, tak v tej sa nachádzame."

Luis Enrique však odmietol komentovať konflikt s Robertom Morenom: "Som tu na to, aby som reprezentoval národný tím Španielska. Už som povedal, čo som mal povedať," dodal.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

cruyff

0
2019-11-30 23:34:07

neviem si pomôcť, ale španielsku repre ovladaju asi špecialisti na neuspech..ak si dobre pamätam, tak si dovolil niekto tesne pred MS stiahnuť trenera repre Lopetegiho, lebo Real Madrid ostal bez trenera a kto si myslel, že to nebude mať vplyv na hru repre už priamo na MS, tak nerozumie futbalu...krásna kvalifikacia bola predurčena aj na uspech MS....vymenou trenera sa všetko pokazilo a repre dohravala v chaose a výsledok sa dostavil..kritizoval som to hned po odchode trenera a media si urobili s ludí prdel udajnými vyjadreniami nejakých hráčov, že to vôbec nemalo vplyv na umiestnenie repre na MS...nadviažem na dalšiu zmenu ktora sa udiala odchodom Lucha s rodinných dovodov.....nemožem si pomôcť, ale hra pod vedením nahradneho trenera Morena sa výrazne zlepšila a to som si myslel, že ide podla pravidiel, ktore mu asi zanechal Lucho..Nezmysel..Moreno si urobil rešpekt a na tu hru sa už dalo aj pozerať..pohoda v kabíne sa odzrkadlila aj na ihrisku..a čo sa stalo? po prestavke sa ohlasil Lucho s tým že mu niekto slubil, že sa može po odmlke vratit do repre..čital som vydrenie Morena, akým spôsobom sa Lucho vratil naspät na post hlavneho trenera...je to pre mna znovu ŠOK..znovu sa niečo perfektne rozbehne a náhle príde zmena...myslím zmena v tom, že Lucho Morena odignoroval aj ako asistenta trenera..pre MORENA aj pre mna to je PODRAZ ako remeň....ked som bol v FCB hned po prichode Lucha a videl je treningový proces, tak som si myslel že prvý krat trenuje nejake mužstvo..musel ustupit s niektorých svojích predstav..ale kedže sme mali ešte dosť kvalitný káder, tak sa dostavili aj úspechy, ale bol to pre mna trener ktorého som nemusel.... ..ešte nie su ME 2020, ale verím, že pri tejto zmene, nebude taka hra ako bola do teraz pod vedením Morena...niektorý cules , ktorý sa za skorý odchod Valverdeho navrhovali návrat Lucha..ANO odporučil by som to, aspoň by ste videli čo by urobil s týmto torzom mužstva a či by uplietol z hovna bič.. ...vyhorel by ako fakľa to som na 100% presvedčený..u nas si urobil vdaka hviezdam dobre referencie, aby ho pozvali ASPOŇ do repre...chalanom držím palce a velmi pozorne budem sledovať Luchove kroky v repre...vsca..

MinoKe

-5
2019-12-01 00:26:01

Ježkove oči! Vieš ty vôbec že futbal je hra? Nie politika? Kamo, ty radsej sleduj politicke hry Fica, Kisku, Harabina a nie futbal! Mas ty nieco z hry zvanej Futbal??? Bavi ta vôbec futbal? Ci len politika okolo neho?

Milan87

1
2019-12-01 06:31:58

MinoKe to je správná otázka a pobavil si ma s nou.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.