Gerard Piqué opäť prekvapil. Predtým oznámil, že z osobných dôvodov sa nezúčastní gala hviezd katalánskeho denníka Sport, no nakoniec prišiel a prevzal si ocenenie pre najlepšieho hráča Katalánska za uplynulú sezónu.

Piqué sa na úvod ospravedlnil

"Nemal som prísť. To znamená, že som si myslel, že to nestihnem. Nakoniec som prišiel na čas. Ospravedlňujem sa za moje oblečenie. Riqui Puig dnes vyzerá lepšie ako ja... Som veľmi spokojný a hrdý. Ďakujem mojim spoluhráčom a klubu. Bez nich by som nebol tam, kde som. Nemohol by som očakávať žiadne ocenenia. Dúfam, že táto sezóna bude úspešná."

Stopér FC Barcelona reagoval aj na obvinenia, že v poslednom čase sa viac venoval organizácii Davis Cupu. Piqué na to využil slávnu zástavu Walesu a so svojimi prioritami.

"Moje poradie priorít je futbal, futbal, futbal. Viem, že majitelia športových médií... - Ste tu v hale? – mi prejavili svoje sympatie. Písali, že kvôli Davis Cupu som bol nesústredný. Toto ocenenie sa týka uplynulej sezóny a už vtedy som bol ponorený do organizácie tohto turnaja. Teraz to nebude iné. Bez ohľadu na to, láska k dresu Barcelony a maximálne úsilie na ihrisku sú pre mňa svätými záležitosťami. Stále to tak bude. Nechýba mi túžba k futbalu a dúfam, že zažijeme dobrú sezónu s množstvom vyhraných titulov. Pokiaľ sa to podarí, tí, ktoré teraz toľko píšu, to prestanú robiť."

Ukončenie kariéry?

"Čím viac sezón, tým lepšie. Musím hrať na dostatočne vysokej úrovni a užívať si hru. V momente, kedy už nebudem môcť hrať v Barcelone a to z akéhokoľvek dôvodu, prestanem hrať futbal. Zakaždým, keď na Camp Nou vybehnem na trávnik, plním si sen. Ak si hlava aj nohy budú vedieť poradiť, budem pokračovať v kariére."

zdroj: as.com
foto: facebook

kacejik

top komentár
41
2019-12-04 14:12:18

Veľa Šťastia, nech sa ti darí a nech si dlho užívame tvoju hru v tomto posvätnom drese a klube

Pader

-16
2019-12-04 14:33:22

1. Tenis
2. Tenis
3. Tenis
:D

Dodes

1
2019-12-04 16:15:23

Pader ty si fas. On sa rozohrá ako celá Barcaaaaa.

Milan87

-12
2019-12-04 17:27:22

Kader
1. Penis
2.Penis
3.Penis
:D

Pader

2
2019-12-04 19:27:08

šak to bol vtip

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.