Luis Suarez poskytol rozhovor pre BeIN Sports. Uruguajčan okrem iného hovoril aj ma tému kúpy nového hrotového útočníka.

Nová deviatka

"Pokiaľ mi kúpia spoluhráča, s ktorým budem súperiť, bude to taký istý tlak ako ten, keď hrávam každé tri dni. Musíme myslieť aj na budúcnosť klubu. Pokiaľ je niekto fanúšikom klubu, pozerá na budúcnosť. Najlepšie, čo je možné urobiť, je nájsť mladého útočníka, takého, ktorý sa bude môcť tešiť z toho, že je deviatkou Barcelony, keď ja tu už nebudem."

Leo Messi a jeho slová týkajúce sa konca kariéry

"Myslím, že sa to celé zle pochopilo. Po prvé preto, lebo je potrebné pochopiť, že Leo si práve prevzal Zlatú loptu a určite bol šťastný aj nervózny, je človek tak ako my všetci. Myslím si, že jeho hru si budeme užívať ešte veľmi dlho."

"Fotografia Lea so šiestimi Zlatými loptami na mňa urobila obrovský dojem. Je to niečo výnimočné. To, čo robí pre futbal, je niečo úžasné. Ako jeho kamarát a tímový spoluhráč sa cítim hrdý."

Večere s Messim a Griezmannom

"Sú to momenty, z ktorých mám radosť, počas ktorých sa snažíme lepšie spoznať. Ide o skvelé chvíle, zdieľame anekdoty a spomienky. Griezmann sa cíti veľmi slobodne. V šatni mal pekné privítanie, ukázali sme mu, že prišiel do klubu, aby nám pomohol a pokúsil sa získať tituly, na ktorých nám záleží."

Možný návrat Neymara

"Jeho odchod bol riziko, ktoré chcel podstúpiť, aby vyskúšal niečo nové. Vedel, že bol v najlepšom klube sveta, obklopený najlepšími hráčmi. Je to však pochopiteľné. Jeho návrat závisí od klubu, od PSG a od neho. Som jeho priateľ, pretože by som ho chcel vidieť šťastného, nech hrá tam, kde sa bude cítiť slobodne."

Ciele na túto sezónu, chyby minulosti

"Vyhrať tri tituly nie je jednoduché, nie je jednoduché vyhrať Ligu Majstrov. Je to veľmi komplikované. Bolí nás to, čo sa stalo v posledných dvoch sezónach. Išlo na 100% o našu chybu, sme si vedomí toho, že túto situáciu musíme zvrátiť."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

JAZVA0

8
2019-12-06 09:11:48

Prehrá na The Reds 4:0 nám vystavila stop v LM, dúfam že sme dostatočne poučený a už sa to nezopakuje, spolu s The Reds a Bayernom sme najv. ašpirant na titul v tomto roku, NEYMAR nikdy nemal odísť, žiaľ pochopil to až po odchode, verím v jeho návrat, doma je v Barce a len u nás môže mať radosť s futbalu, dúfam že jeho príchod zrealizujeme v najbližšom období

Milan87

0
2019-12-06 12:56:30

Veru velmi nám třeba dalsieho maroda ved dembele sa citi při rahabilitaciach sám, takto by tam boli aspoň dvaja

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.