Madridský denník AS informuje, že Carles Aleña je veľmi blízko k odchodu do Getafe. Kluby sa už dohodli na hosťovaní, teraz sa čaká na vyjadrenie samotného hráča.

AS tvrdí, že Getafe sa na Barcelonu obrátilo s požiadavkou o hosťovanie 21-ročného záložníka a katalánsky klub túto požiadavku vyhodnotil ako prijateľnú. Carles Aleña v tejto sezóne nedostáva od Ernesta Valverdeho žiadne šance a potrebuje pravidelne hrávať, aby sa vo svojom mladom veku mohol naďalej rozvíjať. Preto by mal záložník v januári odísť na hosťovanie do konca prebiehajúceho ročníka. Denník uvádza, že motiváciou pre záložníka je to, že Getafe sa možno prebojuje do pohárovej fázy Európskej ligy. Getafe na postup stačí domáca remíza s Krasnodarom. Záujem o hráča potvrdil aj prezident klubu Ángel Torres.

Pre odchovanca La Masie je jasné, že musí klub opustiť, pretože v tíme Ernesta Valverdeho nehral už vyše 100 dní. 21-ročný hráč má však ponuky aj z iných tímov, ktoré majú účasť vo vyraďovacej fáze Európskej ligy istú účasť. Preto je potrebné, aby si Getafe definitívne zabezpečilo postup. V tíme Getafe hrá aj Marc Cucurella, s ktorým Carles Aleña pôsobil ešte v rezerve Blaugranas. Aj to ho môže presvedčiť k prestupu.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

LaBrie

9
2019-12-06 11:38:51

Aby nedopadol ako Cucurella, ze tam nakoniec zostane, ked nebude v Barce o neho zaujem........

MrCrowley

11
2019-12-06 13:31:21

Vynikajúe riešenie, Carles hrá pekný futbal, ale ten pretlak v zálohe.....tam kde príde bude určite hrať základ. Marc Cucurella mal na hosťovaní vynikajúcu minulú sezónu a darí sa mu aj teraz.

Milan87

5
2019-12-06 14:50:28

Suhlasim s tebou. V barce to na základ zatial v klucovych zapasoch naozaj neni, aj ked vlani keď naskakoval ako nahradnik stále tu nasu hru pekne rozhybal.
V getafe má myslím základ isty, môže to mať koneckoncov aj zakombinovane do tej zmluvy o hosťovani.
Je to dobrý krok lebo b-čko je na neho málo a A-čko ešte vela.

Martin77

6
2019-12-06 15:03:36

Pro něj skvělá volba. Valverde mu ty minuty prostě nedá...zahříváním lavičky se nezlepší.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.