Kľúčovým elementom z hľadiska možného príchodu Lautara Martíneza na Camp Nou je Arturo Vidal. Inter má veľký záujem o kúpu Čiľana. Ak by Vidal prestúpil do Interu, Katalánci by mohli rokovať o znížení ceny Lautara Martíneza.

Katalánsky klub už dlho hľadá mladého útočníka, ktorý by bol schopný nahradiť Luisa Suareza, keď ten opustí Camp Nou. V tomto smere Katalánci preferujú kúpu Lautara Martíneza. Inter Miláno a Antonio Conte majú na druhej strane veľký záujem o kúpu Artura Vidala. Katalánsky denník Mundo Deportivo píše, že Barca a Nerazzurri by sa mohli dohodnúť na možnej výmene.

Podľa katalánskeho denníka môže byť takáto operácia aj v záujem Čiľana. Vidal nedávno uviedol, že pokiaľ sa v Barcelone nebude cítiť šťastný, nevylučuje odchod a to už v zimnom prestupovom období. Vidal nemal ďaleko k prestupu do Interu už v roku 2018, ale nakoniec sa rozhodol pre odchod do Barcelony. Narazzurri mali počas uplynulého leta záujem aj o Ivana Rakitiča. Taliani sa s Blaugranas na prestupe nemali problém dohodnúť, ale k prestupu nedokázali presvedčiť samotného hráča. Chorvát začal odchod z Camp Nou zvažovať až v samotnej koncovke prestupového leta, no do Juventusu, nie Interu.

V súčasnosti sa Inter snaží do svojich radov získať Vidala. 32-ročný záložník môže Barcelonu opustiť dokonca v zime, hoci je zrejmé, že príchod Martíneza na Camp Nou už v zime je vylúčený. Vyššia šanca je počas nasledujúceho leta. Katalánci však s Vidalom nechcú čakať až do leta, pretože jeho cena výraznejšie klesne. Vtedy bude mať zmluvu platnú už len na jeden rok. Katalánci sa môžu o zrealizovanie výmeny pokúsiť už v januári, ale museli by nájsť ten správny vzorec, aby túto dvojicu operácií prepojili. Nie je vylúčené, že Katalánci by mohli Vidala predať teraz a jeho cenu by zohľadnili pri budúcom nákupe Martíneza. Dobrá príležitosť na rokovania sa naskytne už čoskoro pri príležitosti zápasu Ligy Majstrov v Miláne.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

jipi

18
2019-12-06 16:06:48

Rakitic by mohol odísť už v zime a v lete by išiel Vidal, tým pádom by sa uvoľnili 2 miesta v zálohe pre Puiqa a Alenu alebo možno ešte aj pre Coutinha.

Slavomir

28
2019-12-06 16:32:30

Vidal+pusteny zapas v lige majstrov aby postupil Inter z 2miesta=Lautaro

maryann

3
2019-12-06 18:25:50

Tak toto ma presne tiez napadlo,ked tam vyhrane nebude dohoda...

janpet

9
2019-12-06 18:44:25

Ale ako veľmi čestné by to nebolo

mikimi122

0
2019-12-06 19:48:47

Ako česť by mala byť dôležitá, ale keď sa pozriem koho máme za trénera, tak máme oveľa väčšie problémy, ktoré treba riešiť ako česť. Ak by to znížilo cenu za Lautara, tak som za všetkými desiatimi.

Chepablo

5
2019-12-06 23:25:27

Inter zoberie Kucku a ma ušetrené :))))

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.