Z hráčov Interu Miláno si na tlačovku pred zápasom proti Barcelone zabehol Diego Godín. Uruguajský stopér zajtra očakáva najlepšiu verziu Barcelony.

Aký je váš cieľ v Lige Majstrov?

"Sústredíme sa na zajtrajší zápas proti Barcelone. Rozvíjame sa ako tím. Zahráme s nádejou v postup a k tomu proti najlepšiemu mužstvu sveta. Vieme, že všetko máme vo vlastných rukách a závisíme od seba. Na trávniku dáme zo seba všetko, aby sme postúpili z tejto ťažkej skupiny a aj naďalej hrali v Lige Majstrov. Je faktom, že Barcelona zajtra nehrá o nič. My však myslíme len na seba."

A ty si už neraz čelil Barcelone, ktorú vedie Leo Messi...

"Áno, hral som proti Messimu veľakrát. Zajtra však hráme proti Barcelone. Zahráme proti celému tímu a nie len proti jednému hráčovi. Pokúsime sa minimalizovať nebezpečenstvo z jeho strany a využiť slabé stránky."

Aká je tvoja najlepšia spomienka zo zápasov proti Barcelone?

"Posledný ligový zápas zo sezóny 2013/2014 na Camp Nou. Strelil som gól a vtedy si získali titul. Barca je veľmi nebezpečná a môže streliť gól v každom okamihu. Musíme byť po celý zápas veľmi koncentrovaní."

Ste spokojnejší, keď viete, že Barca zajtra nehrá o nič?

"Nie, vôbec nie. Je to jeden z najlepších tímov na svete a vždy musí hrať o víťazstvo. Nemyslím na to, kto za nich bude hrať a kto nie. Očakávame najlepšiu verziu Barcelony. Nepredpokladáme, že do Milána príde uvoľnená."

Ako si prežíval odchod Griezmanna do Barcelony a piskot fanúšikov, keď sa vrátil na Wanda Metropolitano?

"Nebudem komentovať jeho rozhodnutie odísť do Barcelony, pretože by to zbytočne vyvolalo polemiku. Je normálne, že ľudia neboli voči Griezmannovi veľmi priateľskí po tom, čo sa takto rozhodol. Myslím si, že Antoine si toho bol vedomý. A takisto si myslím, že fanúšikovia Atlética k nemu v hĺbke duše prechovávajú sympatie."

Ako hodnotíš aktuálny tím Atlética takto z diaľky?

"Rád by som tu hovoril len na tému zápasu proti Barcelone. Atléticu želám všetko najlepšie, ale nebudem komentovať nič na tému tohto mužstva, ani Diega Simeoneho. Dúfam len, že sa nám podarí postúpiť do ďalšej fázy Ligy Majstrov."

Luis Suarez či Lautaro Martínez?

"Luisa poznám veľmi dobre. Je to môj priateľ a jeden z najlepších útočníkov na svete. Lautaro disponuje ohromným potenciálom. Má podmienky, aby sa stal najlepším na svete. Hrá veľmi dobre a nachádza sa v ideálnom klube, aby som mohol rozvíjať. V súčasnosti nevidím hranice jeho možností. Lautaro je hráč, ktorý vždy pomáha tímu."

zdroj: as.com
foto: facebook

mikimi122

22
2019-12-09 19:53:58

No tak už teraz je isté, že zajtra neuvidíme tu najlepšie verziu Barci, keďže nebude hrať Messi.

gol0o

-19
2019-12-09 20:23:14

AKo sa hovorí: “ 2- krát meraj a 1 raz rež” čiže si ešte 2-krát premysli čo si napísal a namiesto toho napíš jednu múdru vec :)

mikimi122

14
2019-12-09 20:58:48

Už keď tak to je 2 krát meraj a raz strihaj a nemyslím si, že som napísal niečo zle. Najlepšiu Barcu nebudeš mať bez jej najlepšieho hráča.

BarcaPB

-5
2019-12-09 20:21:04

Mne to pride nasachál, aby protivník chvalil barcu, aby si podvedomí barca myslela ze ich prejedou a prsak vybehnu na FCB bez rešpektu a naši su v šoku ... (domienka)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.