Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Carles Aleñá je veľmi blízko k odchodu do Betisu Sevilla na základe hosťovania. Klub z Andalúzie si mal vyjednať aj možnosť odkúpenia hráča. Barcelona sa však nemá v úmysle rozlúčiť s hráčom natrvalo.

Už nejaký ten čas všetko naznačovalo, že záložník počas zimného prestupového obdobia opustí Barcelonu. Katalánsky denník Mundo Deportivo tvrdí, že o budúcnosti mladého záložníka je rozhodnuté a že odíde do Betisu. Klub z Betisu si vyrokoval aj možnosť odkúpenia hráča, ale Barcelona na túto alternatívu pristúpi len v tom prípade, že ho po čase bude môcť odkúpiť naspäť.

21-ročný hráč už hovoril aj s trénerom Verdiblancos, ktorý mu vysvetlil aké má s ním zámery. Vyzerá to tak, že Rubi povedal to, čo Aleñá chcel počuť. Pripomenieme, že o služby odchovanca malo záujem niekoľko ďalších klubov, no ten sa nakoniec rozhodol pre projekt Betisu.

Aleñá mohol do Betisu odísť už počas leta, ale operáciu vtedy pozastavil tréner Valverde, pretože klub rokoval o odchode Ivana Rakitiča do Juventusu. Mladík včera v zápase proti Interu podal skvelý výkon, ale nič to nemení na fakte, že v ďalších zápasoch v tvrdej konkurencii opäť zasadne na tribúnu. Voľba hosťovania sa v tomto smere javí ako logická, aby mohol viac hrávať a napredovať.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Maikie11

23
2019-12-11 16:20:40

Rozhodně by ho měl nasazovat častěji... Nechápu, že sedává na tribuně místo takového rakitiče, který je pomalý a myšlenkami úplně někde jinde....

sid1

3
2019-12-11 16:44:34

na to netreba byt vestec aby si vedel preco. Alena je zatial bez mena a Rakitic by sa mohol predat za slusnu sumu. Takze Rakitic bude hravat aby sa mohol predat a Alena vdaka tomu ma smolu. Tudiz to nema nic s kvalitou hracou. Jednoducho biznis co je pochopitelne ale zaroven smutne

michal11

5
2019-12-11 16:59:51

Podľa mňa je treba zmeniť myslenie v klube. Za Raketu dostaneme tak možno melonov, ak sa chytí Alena tak ušetríme aj melonov pri dnešných cenách. Predaj na úkor talentu ktorý je zadarmo znamená stratu a nie príjem. Síce je to risk ale risk je zisk.

michal11

3
2019-12-11 17:01:38

20 melonov malo byť na začiatku a v strede 60 melónov

Rasto

3
2019-12-11 20:44:04

Ak Aleñá ahoj odíde, Rakitič ostane a tým ostane všetko po starom.

maryann

9
2019-12-11 17:28:41

Vidal predat a Aleňu nechat

Breza

-2
2019-12-11 19:16:20

rakitic je umna placko uz len, jeho zena takisto place ze nehrava a ked dostal sancu a bol este kapitan tak zase hral to svoje ze nic takeho hraca sa musi barca zbavit jednoznacne a alena nehral skoro nic teras dostal sancu a hviezdil stale dopredu takeho zaloznika potrebujeme nie alibistu ktori hra len na istotu dostal tazke lopty alena ale stale hral nebal sa umna jednoznacne alena aby ostal aj Vidala davam pred rakitica rakitic sa hra na urazeneho moze byt rad ze hral tak dlho za Barcu a ze mu dala Barca sancu hrat v jej klube teras je uz cas ist dalej ale mne to pripada ze Rakitic dufa stale ze mu daju novu zmluvu alebo nwm co a zaco Ivana si vazim ako hraca pre klub urobil toho vela ale uz je cas lepsie natom nebude ani nahodou ale vela moze zato trener aky je tu ked by tu bol niekto druhy mozno Rakitic , Vidal,Busquet,Suarez,Pique, by tu uz neboli alebo by sa nestavalo nanich uz prespektivu posielame do piiiiii a nechavame dosluzivcov v muzstve .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.