Mikel Oyarzabal sa vyjadril k zajtrajšiemu zápasu Realu Sociedad s Barcelonou.

Zápas proti Barcelone

"Sme v dobrej forme, veríme v to, čo robíme. Podľa nás hráme najlepším možným spôsobom, tak, aby nám všetko vychádzalo. Naši fanúšikovia majú radosť, štadión bude plný, uvidíme, či sa nám podarí urobiť im radosť."

Ako hrať proti Messimu a ďalším hráčom Blaugranas

"Musíme robiť to, čo vo všetkých zápasoch, veríme v takúto hru, sme si takisto vedomí toho, že keď hráme takto, sme schopní Barcelone ublížiť tak ako v posledných rokoch. Je možné, že v istom momente sa objaví Messi a prekazí nám plány, veď z nejakého dôvodu je najlepším hráčom na svete. Musíme mať skvelý deň a Barcelona jeden z tých horších. Okrem toho by sa nám hodilo veľa šťastia."

Štýl hry

"Vieme, že ľudia sa hnevajú, keď urobíte chybu a mužstvo aj naďalej hrá rovnako. Pokiaľ však vidia, že hráči sa neznervózňujú, to znamená, že veríme, že táto hra je pre nás najlepšia, má nám umožniť ukázať naše silné stránky a zabrániť tomu, aby ich ukázal súper."

Podobnosti s Griezmannovou kariérou

"Myslím si, že je to skvelý hráč. V Reale Sociedad sa naučil veľa, takisto veľa mu dalo pôsobenie v Atléticu a teraz sa mu podarilo prestúpiť do Barcelony, kde hrá takisto dobre, hoci mnohí očakávajú, že by mal ešte lepšie. Má talent, čo už ukázal a postupne ho ukáže ešte lepšie."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Barcaman1

15
2019-12-13 15:19:48

Tohoto chlapíka si prosím cez leto do Barcy ...Tento hráč je mojím vysneným prestupom a myslím si že aj za slušnú cenu a vždy minimálne proti nám poda 110% výkon ... Hráč ktorý sa kľudne štýlom môže porovnať s dembelem... a už dávno sme v kádri nemali hráča v útoku zo španielskej repre

Lukahimself

-8
2019-12-13 17:40:35

Počkal bych až bude mít aspoň 30

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.