Médiá informujú, že európske kluby majú záujem o Moussu Waguého a Jean-Clair Todiba. Barcelona však odmietla všetky ponuky za krajného obrancu. Francúz zas nechce z Camp Nou odísť.

Katalánsky denník Mundo Deportivo píše, že o Waguého má záujem rad klubov zo Španielska, ale aj z Nemecka, Talianska, Francúzska či Anglicka. Všetky kluby, ktoré prejavili o hráča záujem, však z metropoly Katalánska dostali zamietavú odpoveď. Barcelona Senegalčana v januári nepustí. Počas leta sa situácia možno zmení a nie je vylúčené, že klub bude ponuky analyzovať, ale dovtedy hráč zostane na Camp Nou.

Wagué ma 21 rokov a zmluvu s Barcelonou do roku 2023. Na trávniku sa až do zápasu s Leganes neobjavil ani na minútu a potom odohral 90 minút. O niekoľko dní neskôr v zápase proti Borussii Dortmund dostal priestor v koncovke. Naposledy hral proti Interu na Giuseppe Meazzu a s ľahkosťou sa zapájal do útočných akcií, hoci v obrane to nemal jednoduché. Valverdemu napriek všetkému ukázal, že môže byť zaujímavou alternatívou na pravej strane obrany. Do hry sa však postupne vracia Nélson Semedo.

Na nejaký čas sa zdalo, že z Barcelony môže počas zimy odísť ďalší mladý hráč, ktorý v prvom tíme Barcelony nedostáva priveľa šancí: Jean-Clair Todibo. V zápase proti Interu sa objavil takisto a okrem toho už len v dvoch ďalších zápasoch. Médiá každopádne tvrdia, že stopér sa rozhodol zostať v Barcelone. Klub pritom medzičasom rokoval o jeho predaji do Milána, Bayeru, Watfordu či Southamptonu. Samozrejme s možnosťou spätnej kúpy a v hre bolo aj hosťovanie. 19-ročný obranca sa však rozhodol zostať na Camp Nou.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: fcbarcelona.com

kacejik

21
2019-12-13 23:14:20

Dúfam že zostanú a ukážu co v nich je, majú obaja obrovský potenciál.

Federer

4
2019-12-14 09:56:23

Todibo bol vyhodnotený whoscored.com ako najlepší hráč Barcy v Miláne. Druhý : Junior

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.