Po zápase s Realom Sociedad poskytol rozhovor aj Frenkie de Jong. Záložník kritizoval rozhodcu, ktorý v nadstavenom čase neodpískal pre Kataláncov pokutový kop.

"Ak v prvom polčase odpískal rozhodca pokutový kop po faule Busquetsa, tak v druhom polčase mal takisto odpískať pokutový kop po tom, čo súper urobil s Piquém," zdôraznil de Jong.

"Vedeli sme, že to bude intenzívny zápas. Na trávniku sme sa kvôli presingu súpera necítili pohodlne. Najpozitívnejším aspektom však je, že sme zareagovali a zlepšili úroveň našej hry," povedal.

"Gól na 2:2 nás veľmi zasiahol, pretože to bolo nešťastná akcia. Okrem toho ten gól padol v momente, v ktorom sme hrali lepšie," uzavrel de Jong.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Nalim

-12
2019-12-15 10:21:22

K vôli presingu súpera sme sa necítili pohodlne. Super si mal ľahnúť aby sme hrali v pohode. Museli sa chudáci namáhať. De Jong naberá komenty našich hráčov a trénera. Súperi ich nútia trpieť, nehoráznosť!

Reekwon

18
2019-12-15 11:28:01

Frenkie má pravdu, že zareagovali na průběh hry, jenže tohle není Barcelona. Oni sice zareagovali, srovnali a následně šli do vedení, jenže dali gól na 1:2 a konec, přestalo se hrát a opět se čekalo, co předvede soupeř. Barcelona by měla zápas otočit a o to víc ještě přidat, aby utkání rozhodla. Mluví se o penaltě v nastavení, pokud se pískla na začátku utkání, tak se měla písknout i ta na konci. Na jednu stranu opět šaškárna na druhou je ale dobře, že se nepískla, protože jsem neměl z týmu pocit, že by si vítězství nějak extra zasloužil a viděl jsem, že Real Sociedad chtěl vyhrát mnohem více, než my.

GabrielSVK

6
2019-12-15 11:30:34

Inak v tomto zápase bolo vidieť, že za ten čas naši hráči nespravili nič. Toto nebolo prvý krát, čo sme tu hrali zle a nedominovali. Toto je už minimálne 3 sezóny. Naši iba hovoria, ako sa musia zlepšiť a pod. A absolútne nič preto nerobia. Tento zápas to len potvrdil.

Fabregas4

0
2019-12-15 22:50:07

Ako sorry , ale mal by im niekto vysvetliť , že v životte to funguje tak že ak chceš niečo dosiahnuť , musiš opustiť svoju komfortnu zonu a preto niečo urobiť ... Super im asi neda to vitazstvo zadarmo , mali by si uvedomiť že preto musia makať ... ja neviem fakt čo si myslia , že ked super vie že proti nam funguje pressing tak ho nebudu robiť ? ach ach ...

emiliano

2
2019-12-16 07:45:34

Presing som videl na začiatku zápasu Valencia-Real, a to od Realu. Mohol to rozhodnúť, Valencia nevedela, kde jej stojí hlava, ale nakoniec Real prehral. Ale ten presing bol úchvatný, získali skoro každú loptu, ak toto budú hrať proti nám, tak zbohom. Sú tam mladé pušky bojujúce o miesto a vidieť to. Real buduje nový tím a vyzerá to nádejne. Nie náš polo presing dôchodcov - dva metre od hráča, ale na telo, tesne, šprinty za loptou.

PETERKRIZAN

1
2019-12-16 07:55:13

fakt mlade pusky,ramos,kroos,modric,benzema,veď real tápe momentalne vykonostne ako nikdy,zidane to strieda ako na hojdačke a vykony o ničom,my keď podame take vykony ,nenormalna kritika,lebo sme nevyhrali,aj ked vykon proti valencci bol jeden z tych najlepšich,to treba povedať jednoznacne

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.