Ángel Torres dnes oznámil, že čaká na rokovania s predstaviteľmi FC Barcelona týkajúcich sa možného prestupu Carlesa Aleñu do Getafe už počas zimného prestupového obdobia.

Záložník Barcelony by mal v tíme Getafe nahradiť Markela Bergaru. Carles Aleñá v prebiehajúcej sezóne nedostáva od Ernesta Valverdeho priestor v prvom tíme Blaugranas. Odchovanec La Masie doteraz odohral len 3 zápasy La Ligy a jeden v Lige Majstrov.

"Porozprávame sa s nimi dnes popoludní alebo večer, aby sme zistili, aké sú šance, pretože neviem, či tu Carles Aleñá dnes zostane. Páči sa mi ten chalan, všimol som si ho už pred dvoma rokmi, mohol by u nás nahradiť niektorého z hráčov," povedal prezident Getafe.

Torres naznačil, že príchod Španiela do klubu bude možný vtedy, ak z Getafe počas zimy odíde niekto z hráčov. Pravdepodobne to bude Markel Bergara, ktorého od roku 2017 trápia zranenia a zvažuje koniec kariéry: "Pokiaľ nikto neodíde, tak sa k nám nikto nový nepripojí, ale Markel má už dosť utrpenia. Pokiaľ rezignuje z futbalu, budeme mať voľné miesto. Chce ukončiť kariéru a vtedy ho bude musieť niekto nahradiť, hoci máme dostatočne dobré mužstvo, aby sme odohrali solídnu sezónu," dodal.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

vondeylen

15
2019-12-19 21:03:54

.. Aby nemali záujem o talent... To len v Barcelone nevidia....

okbor

18
2019-12-19 21:06:57

Máme aj výborného trénera. Ale radi Vám ho "požičiame". Najlepšie na furt.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.