Asier Garitano absolvoval tlačovú konferenciu pred dnešným zápasom proti FC Barcelona na Camp Nou.

Zápas

"Musíte vedieť, odkiaľ prichádzate, bez ohľadu na to, či všetko funguje tak ako chcete alebo nie. Nebude to prvý ani posledný zápas, v ktorom môžeme prehrať. Viem, že sa nemôžeme ukázať až v takom zlom svetle [v porovnaní s prehrou naposledy s Realom Jaén; pozn. red.], pracujeme na tom. Už sme hovorili o tom, že k tomuto zápasu musíme pristúpiť s pokorou, nebudeme hľadať výhovorky, všetko sa vyvinulo inak, než sme čakali. Musíme sa vrátiť späť k našej hre."

Forma

"Naposledy sme hrali už lepšie, ak by to tak nebolo, v tabuľke by sme boli nižšie. Doma nehráme zle, bojovali sme v každom zápase, ale chýbala nám rovnováha. Niekedy osud zariadil, že sme hrali zle, ale Alavés to nemôže robiť, musíme bojovať do samotného konca."

"Musíme sa zlepšiť. Musíme to urobiť všetci spoločne a na nikoho neukazovať prstom."

Barcelona

"Dominuje vo všetkých zápasoch, proti všetkým tímom a musíme vedieť, ako sa správať, ako reagovať na jej kombinačnú hru, čo robiť. Uvidíme, či sa nám to podarí, každé mužstvo má nejaký plán, pokúsime sa zrealizovať náš úmysel a využiť pri tom naše zbrane."

Taktika

"Vždy sa pripravujeme na viacero herných aspektov, nemôžeme myslieť len na ubránenie Messiho, ale takisto aj na iných hráčov. Barcelona má vynikajúci káder. Na tento zápas máme plán, musíme sa vyhnúť ich situáciám v útoku a kombinačnej hre. Naším záväzkom je odohrať dobré stretnutie, postaviť sa súperovi."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.