Óscar Melendo je jedným z mála hráčov súčasného kádra Espanyolu, ktorý sa môže pochváliť tým, že strelil gól Barcelone. Tieto dva katalánske celky na seba narazia v prvom zápase kalendárneho roka. 

Stredopoliar Espanyolu Óscar Melendo strelil Barcelone jediný gól prvého duelu štvrťfinálového dvojzápasu Copa del Rey v sezóne 2017/18. Tento duel sa odohral 17. januára 2018 na Cornellà-El Prat. 

"Tento gól patrí medzi najkrajšie okamihy mojej profesionálnej kariéry. Kiežby som proti Barcelone skóroval opäť. Viem, že to nebude jednoduché, ale s vôľou a snahou sa mi to môže podariť," povedal Melendo pre oficiálne stránky svojho zamestnávateľa. 

Odchovanec Espanyolu má pred nasledujúcim rokom jasné ciele. "Chceme sa bezpečne zachrániť a urobíme pre to všetko. Ako lepšie by sme mohli začať, ako dobrým zápasom v sobotu proti Barcelone?" pýtal sa. 

Canterana aj naďalej sužujú problémy s členkom, pre ktoré už nemohol nastúpiť do stretnutia s Leganés. Ohrozený je aj jeho štart proti mestskému rivalovi. "Už trénujem s ostatnými. Počas istého obdobia ma trápil členok, ale nevedel som sa už dočkať návratu na trávniky. Najlepšie rovno proti Barcelone," dodal.

Zdroj: md
Foto: md

Revive

31
2020-01-01 12:30:01

Kiežby ste spadli do druhej ligy :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.