Matthijs de Ligt bol dlho spájaný s prestupom na Camp Nou, no nakoniec sa rozhodol počas uplynulého leta odísť do Juventusu. Jeho agent Mino Raiola teraz prezradil, prečo.

Agent uviedol, že De Ligt sa chcel vždy pripojiť k Starej Dáme a to aj napriek správam médiám, ktoré tvrdili opak. Tlač totiž tvrdila, že mladík chce prestúpiť do katalánskej Barcelony. Raiola prezradil: "Najdôležitejšie je, že Matthijs je šťastný. K Juve sa mohol pripojiť už o rok skôr, Ajax ho poprosil, aby zostal, v čase keď nejaké dohody už boli uzatvorené. Ale vzhľadom na prestup De Jonga do Barcelony za veľkú prestupovú sumu, Ajax chcel odrazu oveľa viac, než bolo dohodnuté."

"Podľa názoru mnohých Holanďanov, Barcelona nie je klub z cudziny, ale skutočne holandský. Takže Matthijs tam mal prestúpiť na silu, ale tak to nebolo a je to takmer až bohapustý čin. Je Holanďan ako Frenkie a pochádza z Ajaxu, takže... Dôvody, ktoré nám dali v snahe pokúsiť sa chytiť Matthijsa boli nesprávne. Nie je len futbalista. A myslíte si, že Gerard Piqué, veľmi vplyvná osobnosť, sa vzdal a nechal to tak?" pokračoval Raiola, ktorý reagoval aj na otázku jeho postoja pri rokovaniach: "Niekedy som tvrdý, ale nikdy nesľúbim niečo, čo neskôr neviem naplniť."

"Nemám vôbec nič proti Overmarsovi či Van der Sarovi, ale som názoru: na tejto úrovni musíme vedieť obchodovať aj po telefóne. Som pripravený položiť aj život za to, aby som mojim hráčom dal to, čo som sľúbil. Toto je spôsob, akým pracujem s mnohými najlepšími európskymi klubmi," uzavrel.

zdroj: livesoccertv.com
foto: facebook

Mascherano

15
2020-01-02 08:50:14

Co sa týka k hráčovi som rad ze k nám neprestupil.. V Juve nehra nič a co sa týka k agentovi tak ten má o budúcnosť svojich pra pra vnúčat postarané.. Keď som pozeral aké peniaze si vypýtal aj za Haalanda

LaBrie

10
2020-01-02 10:45:32

Hlavne, ze obvinil vedenie MU, ze mu obchod nevysiel ako si predstavoval...

Cingi

-20
2020-01-02 09:10:57

netreba veriť všetkému, čo píšu médiá. a aj keby si pýtal tých 15M za Haalanda... No a čo? on vie najlepšie, ako sa veci majú. Keby bol taký hajzel, nemal by podpísaných takých dobrých hráčov... mne sa jeho postoj páči. čo na srdci, to na jazyku. preto je tak dobrý :)

Rasto

4
2020-01-02 20:46:31

Tento nenažranec nech je radšej ticho! Bez ohľadu na De Ligta.

Nalim

1
2020-01-03 11:28:53

De Ligt je pre Barcu slabučký. Pomalý, ťarbavý, neobratný. Môžu si podať ruky so Škriniarom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.