Ako sme avizovali ráno, dnes počas obeda prebehlo v Barcelone stretnutie zástupcov milánskeho AC a Jeana-Claira Todiba. 

Svetová tlač sa zhoduje na tom, že dnešné rokovania prebehli pozitívne. Menovite sa stretli Frederic Massara, športový riaditeľ AC Miláno, a Jean-Clair Todibo so svojím agentom Brunom Satínom.

Podľa informácií portálu Calciomercato a televíznej stanice Sky Sports sa obe zúčastnené strany dohodli na prvých podmienkach budúcej spolupráce. Teraz už zostáva len súhlas hráčovho súčasného zamestnávateľa - Barcelony. 

Momentálne to vyzerá tak, že francúzsky futbalista by mohol odísť do Serie A na hosťovanie. Cieľom Milána je, aby súčasťou dohody bola po šiestich mesiacoch klauzula o jeho trvalom prestupe, no nevylučuje sa ani to, že Barca si ponechá opciu o jeho spätnej kúpe. Jej hodnota by bola 20 miliónov eur, uvádzajú spomínané zdroje. 

Talianske periodiká dodávajú, že na rade sú rokovania s vedením katalánskeho mužstva. Je však v záujme všetkých, aby Todibo čo najskôr začal opäť hrávať. 

Zdroj: sport
Foto: sport, md

Tomo10

31
2020-01-05 20:54:34

Prajem mu to, má potenciál stať sa top stopérom. Je mladý potrebuje nahrať minúty, lebo pod Valverdem dostane minimum minút. Veľa šťastia!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.