Odchovanec La Masie pôsobí na hosťovaní v Betise Sevilla, kde zostane do konca prebiehajúcej sezóny. Hráč má z možnosti hrávať v Andalúzii radosť. V rozhovore s novinármi zároveň prezradil, že o svojom odchode rozhodol už pred niekoľkými týždňami.

Hosťovanie v Betise

"Teším sa, že tu môžem byť. Keď som sa dozvedel o záujme Betisu, pomyslel som si, že to pre mňa bude najlepšie. Je vidieť, že tento klub je ako rodina. Dám zo seba všetko, aby som sa odvďačil za milé privítanie. Vždy, keď som hral proti Betisu na Benito Villamarín, mal som husiu kožu. Teším sa, že teraz budem hrávať v tomto drese. Chcem sa rozvíjať a prežiť šesť mesiacov plných úspechov, aby sa Betis predral vyššie. Potom sa uvidí."

Valverdeho reakcia

"Neviem, či Valverdeho prekvapila správa o mojom odchode. Povedal som mu, že som chcel prestúpiť do Betisu, nevedel som však, že sa to stane tak rýchlo. Klauzula v mojej zmluve mi však umožnila rozhodnúť o mojej budúcnosti. Tento klub mal o mňa záujem už počas leta, ale nevyšlo to. V decembri už Valverde vedel, že sa chcem pripojiť k tomuto mužstvu."

Rozhodnutie padlo ešte v októbri

"Chcel som odísť, pretože som videl, že som bol v zlej situácii. Tréner povedal, že mi dôveruje a že budem môcť hrať. Potom, v októbri alebo novembri, keď som nebol povolaný na množstvo zápasov, rozhodol som sa odísť. Je pravda, že v poslednom čase som hral viac, ale rozhodnutie už bolo prijaté."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Katalanec101

23
2020-01-08 17:38:37

Carles mal talent aj potenciál ale aj dobre urobil že išiel na hosťovaní v základe by sa nepresadil

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.