Za menej ako 24 hodín museli čeliť organizátori Španielskeho superpohára hneď trom takmer identickým problémom. Zakaždým ich spôsobili arabskí vodiči. 

Tri rovnaké situácie, ktoré testujú trpezlivosť účastníkov Španielskeho superpohára. Prvé dve sa dotkli novinárov a ľudí z médií, avšak tá tretia priamo trénera Barcelony Ernesta Valverdeho a jedného z kapitánov Sergia Busquetsa.

Obaja mali byť ústrednými postavami tlačovej konferencie pred semifinále s Valenciou. Tá sa mala uskutočniť pred začiatkom tréningu v priestoroch sály Al Itihaad. 

Valverde s Busquetsom tak opustili hotel skôr ako zvyšok tímu. Avšak ich plány zmarila nečakaná komplikácia - stratený šofér, ktorý mal hodinové meškanie. V čase, keď konečne dorazil na miesto, sa už začínal samotný tréning. 

Tlačová konferencia sa teda v správnom čase neuskutočnila, čo spôsobilo chaos v organizačnom tíme. Nikto nevedel, či sa tlačovka odohrá v náhradnom termíne, alebo sa jej jednoducho novinári nedočkajú vôbec.

No to nebol jediný incident z posledných hodín. Niečo podobné sa stalo aj novinárom, ktorí plánovali ísť v utorok na tlačovú konferenciu Valencie. Šofér ich autobusu netrafil do správnej budovy - namiesto štadiónu v Al Ahly ich doviezol na štadión King Abdullah.

A do tretice spôsobil šofér komplikácie aj ďalším novinárom, ktorí boli ubytovaní v hoteli Blu Radisson. Pre údajnú nesprávnu navigáciu však na toto miesto prišiel o hodinu a desať minút neskôr, a tak tiež zmeškali tlačovú konferenciu. 

Zdroj: sport
Foto: sport

Milan87

9
2020-01-09 13:44:31

Nabuduce ich posadit na tie ťavy v po tam majú, tie aspoň trafia aj po slepu ....

LaBrie

3
2020-01-09 15:55:00

Typicka arabska "organizacia" ...... chaos nad chaos.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.