Tréner Španielska poskytol počas prestávky vo finále Španielskeho superpohára rozhovor pre televíziu Movistar+. Bývalý tréner Blaugranas bránil Ernesta Valverdeho.

Situácia Ernesta Valverdeho

"Zatiaľ sa nič vážne nestalo s výnimkou toho, že prehra je veľkou ranou pre taký klub akým je Barcelona. Vždy, keď mužstvo prehrá, dejú sa rôzne veci a na hráčov a trénera doľahne tlak. Vieme o tom všetci, ktorí sme mohli pracovať v tak veľkých kluboch. Valverde je skúsený tréner, získal veľa titulov a je schopný to robiť aj naďalej."

Valverde si robí svoju prácu dobre

"Je mi to ľúto, pretože ho mám rád, stretli sme sa neraz, keď som bol trénerom Barcelony a on viedol Athletic. Svoju prácu vykonáva výborne, naďalej má šancu vyhrať množstvo titulov, s výnimkou Španielskeho superpohára. Mužstvo, ktoré vedie, je lídrom La Ligy a zahrá v osemfinále Ligy Majstrov. Je jedným z najlepších španielskych trénerov."

Nominácia hráčov v španielskej reprezentácii

"Hovorili sme o všetkých hráčoch. O tých z Realu Madrid, Barcelony aj Atlética..."

zdroj: as.com
foto: facebook

jokerito

top komentár
56
2020-01-13 08:55:24

Jeho sa snad za chvilu zastane aj papez...

harry525

13
2020-01-13 09:01:59

xD... Ernie žeby zobral telefon a obvolal všetkych svojich kamošov? Aby sa ho zastali? Resp. využil služby marketingoveho tímu pána Ronalda? xD (Berte to s humorom)

LaBrie

22
2020-01-13 09:01:47

Hadam niekto necakal, ze bude na svojho byvaleho spoluhraca a kamarata nadavat :)))

PatrikFCB

15
2020-01-13 09:02:07

Ak by mal teraz Valverde odísť tak to len zalepíme nejakou nezmyselnou dočasnou náhradou. Sorry ale ako tie mená čo sa spomínali...Henry, Milito, Setien? :D Je to rovnako unáhlené riešenie ako keď prišiel Dembelé, ktorý prišiel len preto, lebo sa nepodarilo zohnať normálnu náhradu za Neymara. Rovnako tak teraz osvedčený tréner nepríde. Martinez ani Koeman. Na Xaviho je skoro, ako ste tu už mnohí spomínali. Takže za mňa nech si to Valverde dokončí, potom nech vypadne a viac o ňom nechcem počuť.

LaBrie

9
2020-01-13 09:10:29

Podla mna by ani s Borbelym nehrali horsie ako s Erniem.....

harry525

25
2020-01-13 09:15:48

chudák ten tlmočník, ktorý by musel všetky tie Borbélyho "skvosty" prekladať do španielčiny xD

naqiria

5
2020-01-13 09:19:21

asi tak. vyhadzovat v polke sezony trenera je absolutna hlupost, ak nieje dostupna lepsia alternativa, ktora by muzstvo prebrala na dlhsiu dobu a nie na pol sezony. kludne nech Ernie dokonci sezonu, a potom sa moze pakovat,chybat mi nebude.

JURITO

20
2020-01-13 09:28:32

To je uzasny argument,ze “je skvely trener,tim ktory vedie je na cele la ligy a vo vyradovacke LM”

Hahahahaha,sorry ale mozte tam posadit strasiaka z pola a ten tim bude na cele ligy a vo vyradovacke LM,s timom a rozpoctom aky ma Barcelona to je povinnost,sak tam su hotovi hraci ,jedny z najlepsich na svete na svojich postoch a najlepsi hrac historie. Kvalita trenera je prave v tych tazkych zapasoch a rozhodnutiach ktore musi urobit v rozhodujucich momentoch. Valverde nezvlada tie momenty,vid. Rim,liverpool a teraz atletico

Milan87

-1
2020-01-13 09:42:24

Zastal sa ho asi preto lebo si spomenul na ten hejt a nenávist ktorá smerovala pred 3mi rokmi na neho....

adriano

7
2020-01-13 09:45:37

Tak sa zastavaju valverdeho má za sebou čo to ale každý musí vidieť že jednoducho nato nemá aby viedol taký klub akým je fcbarcelona je to preňho príliš veľké sústo a preto pokým sem prišiel viedol tvz malé kluby.Teraz je otázka či nebolo lepšie ho naozaj nechať do konca sezóny má vysoký plat určite keď ho skôr prepustia mu budú musieť zaplatiť odstupne a nech si to zlizne hlavne barto ktorý ho mal už po minulej sezóne prepustiť.A možno sa toho aj barto boji že chce silou mocou riešiť valverdeho na polroka aby keď prídu zlé výsledky neboli predčasné voľby v lete a on by skončil ešte skôr ako mal v pláne.Nevieme ako je na Tom finančné Barcelona či si môže dovoliť vôbec kúpiť dakeho útočníka na doplnenie kádra ale táto situácia čo nastala je dôsledok nekompetentnosti Barta a jeho tímu presne ako to povedal v jednom rozhovore kandidát na prezidenta font že barto nemá projekt čo sľuboval aani viziu.

myzuFCB

9
2020-01-13 11:31:03

aj ja mám svojich kolegov v práci a nebudem na nich kydať špinu cez tretiu stranu. v podstate sú aj lucho a valverde kolegovia tak už len s kolegiality nebudú na seba niečo hovoriť a už vôbec nie cez médiá

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.