Andrés Iniesta bol hosťom v programe El Larguero, ktorý vysiela rozhlasová stanica Cadena SER. Legendárny hráč Blaugranas hovoril o svojej návšteve Barcelony a komentoval aj zmätok súvisiaci s výmenou trénera prvého tímu.

Návšteva tréningu

"Nebol to najlepší deň na návštevu kvôli tomu všetkému, čo bolo povedané a čo sa vtedy malo stať. Vždy ma však poteší, keď vidím spoluhráčov. Z toho, čo som počul, všetci hovorili, že to nebol dobrý deň pre nikoho."

Setién

"Zdá sa, že je pripravený a kvalifikovaný. Na základe toho, čo som videl a čo som od neho počul, ale aj na základe toho, ako fungovali mužstvá, ktoré predtým trénoval, myslím si, že si môže veľmi dobre poradiť. Neviem, či by Valverde zostal do konca sezóny, myslím si, že takéto rozhodnutie nie sú nikdy jednoduché. Najdôležitejšie je, aby Barcelona nestratila svoje herný štýl. Súčasný tréner o ňom vie veľa, už sme počuli o jeho koncepcii. Dúfam, že všetko pre neho pôjde dobre, tak, aby mužstvo mohlo na konci sezóny bojovať o všetky trofeje."

Práca trénera v budúcnosti

"Myslím na to, že v budúcnosti sa môže stať trénerom, ale v súčasnosti by som ešte nejaký čas chcel hrať futbal. Zostávajú mi dva roky zmluvy, pokiaľ budem schopný, tak ju naplním. V súčasnosti mi nechýba radosť ani motivácia. V Japonsku sa nám žije veľmi dobre, tak ak sa nič nestane, mal by som tam zostať."

Xavi

"Všetci tréneri chcú, aby sa ich mužstvá identifikovali s ich spôsobom vnímania futbalu. Hovorím s ním často. Myslím si, že nebolo jednoduché prijať ponuku Barcelony, ale ani ju odmietnuť. Jedného dňa bude v tomto klube určite trénovať. Ak má niekto takýto potenciál, je dôležité, aby sa vrátil."

zdroj: Cadena SER
foto: fcbarcelona.com

bulldozer

-4
2020-01-21 13:06:02

Ja by som uvital i clanky o prestupovych spekulaciach. Zimne prestupove okno konci uz 31. januara.

Aries

9
2020-01-21 13:22:18

Chyba ti #uzZAparHODIN? Neymar? Alebo Mahreza videli v Barcelone, tak prestupuje?
Verím ze v lete sa to tu roztrhne opäť so špekuláciami.. Tak aspoň chvíľku je kľud

Koeman1993

4
2020-01-21 17:01:31

Práveže Barca stráca svoj štýl... Všetci sú diplomati..

Roman7

4
2020-01-21 18:18:42

barcelona stratil svoj styl pred 2 rokmi halo budicek

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.