Mladý záložník FC Barcelona poskytol rozhovor pre rozhlasovú stanicu RAC1, v ktorom okrem iného vyjadril presvedčenie, že Barcelona čoskoro bude hrať lepšie.

Zápas s Valenciou

"Samozrejme, že sme sklamaní z prehry na Mestalle, ale musíme sa pozerať do budúcnosti. Máme nového trénera a tvrdo pracujeme nad novými aspektami hry. Trénujeme veľmi dobre, zlepšujeme sa a myslím si, že čoskoro bude ovocie tejto práce viditeľné."

"Valencia bola na svojom štadióne vždy ťažkým súperom. Neodohrali sme najlepší zápas, ale pozeráme si množstvo video materiálov, aby sme zistili, čo musíme zmeniť. Robíme všetko, čo môžeme, ale sme sa pohli dopredu. Okrem toho máme veľkú kvalitu, takže fanúšikovia sa nemusia priveľmi obávať."

Suarez

"Suarez je jedným z najlepších útočníkov na svete a chýba nám, no mužstvo má veľa talentovaných hráčov. Všetci musíme pracovať, aby sme počas absencie Suareza napredovali a zastúpili ho, hoci s istotou nám bude chýbať."

Setién

"Každý tréner má svoje metódy, ale v takom klube ako Barcelona je filozofia stále rovnaká. Chceme mať loptu, chceme dominovať. Je pravda, že niektoré veci sa zmenili, ale každý tréner má svoju víziu a musíme si na to zvyknúť, je to normálne."

Mužstvo nehrá dobre

"Máme fantastické mužstvo, jedno z najlepších na svete. Je to vynikajúci tím, ktorý tvrdo pracuje. Sme si vedomí toho, že v súčasnosti nie sme v najlepšom momente, ale máme skvelý tím a som presvedčený, že môžeme vyhrať Ligu Majstrov."

Forma de Jonga

"Dúfam, že čoskoro budeme môcť vidieť najlepšiu verziu de Jonga. Tvrdo na tom pracujem. V posledných zápasoch som mohol byť lepší. Myslím si, že som hral horšie ako predtým, ale tréneri a spoluhráči mi veľmi pomáhajú."

zdroj: RAC1
foto: fcbarcelona.com

Milan87

3
2020-01-28 13:37:41

Te by mohol byť dobrý

gabo

4
2020-01-28 14:09:18

Těžko Aneško,myslim na jeho-můžeme vyhrát LM

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.