Podle madridského média deníku AS Barcelona původně preferovala mít na své lavičce Massimiliana Allegriho. Až po jeho odmítnutí se tak obrátila na Quiquého Setiná, který nakonec Ernesta Valverdeho na lavičce Blaugranas vystřídal.

Podle madridského deníku AS se Barcelona během své manažerské lednové krize pokusila oslovit také Massimiliana Allegriho. Podle výše zmíněného zdroje byl tak italský trenér 4. volbou na lavičku Barcelony. Pro pořádek, pořadí bylo následovné: Katalánci nejprve oslovili Xaviho Hernándeze, který však nechtěl začít svůj domovský klub trénovat uprostřed rozehrané sezony, poté Ronalda Koemana, Mauricia Pochettina a pak i Allegriho. Navíc trenér barcelonské rezervy García Pimienta měl nabídku také odmítnout. Až po těchto vyčerpaných pokusech se Blaugranas měli obrátit na Quiquého Setiéna, který nakonec 13. ledna Valverdeho nahradil. Valverdemu definitivně zlomila vaz lednová prohra s Atlétikem Madrid v rámci Španělského superpoháru. 

Bývalý kouč Juventusu Turín Allegri nabídku odmítl patrně proto, že se před začátkem této sezony rozhodl dát roční pauzu od trénování. O bývalého kouče Bianconeri měly mít v průběhu tohoto ročníku zájem i různé celky z Premier League, ale Allegri je všechny odmítl. Připomeňme, že italský trenér vyhrál s Juventusem 11 trofejí včetně 5 ligových titulů. 

zdroj: tribuna.com
foto: metro.co.uk

mikimi122

top komentár
44
2020-02-03 11:32:47

Alegri by sa k nám ani nehodil a jeho defenzívny futbal nám tu netreba. Z Koemana nemám dobrý pocit ani do budúcnosti (v Evertone to bola skoro identická verzia Valverdeho u nás). Pochettino trochu preceňovaný, ale hlavne si to pokašľal tými vyjadreniami. Xavi mi príde do budúcna ako ta najlepšia voľba. Setien bol nakoniec možno až na Xaviho to najlepšie čo sme mohli získať.

rominho

16
2020-02-03 11:53:57

mozme byt radi, ze to niekto zobral...prist do klubu, kde vsetci nahravaju messimu a cakaju, co vymysli je velka odvaha. idealny by bol pep. zbavil by sa vsetkych starych nedoknutelnych a zase by sme zacali slapat ako jeden mancaft.

Tomy11

-9
2020-02-03 11:57:24

Si zabil že z Koemana nemáš dobrý pocit :) ani do budúcnosti :-) z Evertonom hral dobrý footbal s holandanmi to je iná káva a ak by dostal Barcelonu to by bolo najlepšie čo sa može stat pre FCB.
Pod Setienom to nie je nič moc aj včera sme mali velké štastie a to sme nehrali fakt s tažkými súpermi až na Valenciu a tam sme ako dopadli...
Nato kolko rozprával Setien o hre o štýle FCB tak je to zatial velmi zlé.áno hráči viac behajú nahravajú si a potom nevladzu Strašne chce napodobniť hru za čias Pepa ale tý hrácmi čo boli cca 8rokov dozadu dneska nato nemajú a hlavne vela tu robili mená ako Puyol,Xavi,Iniesta a dalši faktor Messi a spol čo stale hrajú mali o 7-8 rokov menej.

ulukitkan

4
2020-02-03 13:15:00

O com to rozpravas? Koeman bol velke sklamanie v Evertone po velkych investiciach do kadra boli tesne nad pasmom zachrany a bol v oktobri vyhodeny. V celej svojej dlhorocnej trenerskej kariere nedosiahol vyraznejsi uspech a netrenoval nikdy ziadny velky klub ( ajax nepocitam).
Do Koemana by som ziadne nadeje nevkladal.

Milan87

4
2020-02-03 12:14:11

Koeman by bol super. V evertone sa nedari nikomu. Aj ancelotti má problémy. Holandsko hraje skvele a dokázal by z dejonga urobiť beštiu. Ako hráč bol pre mňa fenomén, najgolovejsi obranca čo kedy behal po europskych travnikoch

Milan87

7
2020-02-03 13:13:21

A navyše prisiel aj odchadzal s johanom keď bol trenér, jeho strely z dialky su fakt legendary

kofi

16
2020-02-03 12:18:17

Alegri by bola uplna katastrofa

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.