V ostatnom období sa čoraz viac hovorí o tom, že Lionel Messi môže v nasledujúcich týždňoch posilniť niektorý z talianskych tímov. Denník Gazzetta dello Sport sa o tom rozprával s Ariedom Braidom.

Ariero Braida pôsobil ako jeden z popredných členov vedenia FC Barcelony, dnes pracuje pre Miláno. V rozhovore pre Gazzetta dello Sport hovoril o Lionelovi Messim. 

"V Barcelone mu je veľmi dobre, žije tam po boku svojej rodiny už veľmi dlho. Len ťažko si viem predstaviť, že by odišiel, ale vo futbale nie je nič nemožné," komentoval Braida. 

Na otázku, v ktorom inom tíme by sa mu najviac darilo, odpovedal: "Určite by to bol niektorý z veľkoklubov ako napríklad v Anglicku či tiež v Taliansku. Mužstvo, ktoré by posilnil Messi, by malo potenciál obrovského komerčného aj globálneho rozvoja. Z hráčskeho aspektu by som ho videl v Miláne, pretože tento klub potrebuje silnú osobnosť ako Ibrahimović."

"Získať by ho mohli Juve a Inter, pretože v súčasnosti majú mimoriadne kvalitné kádre. Iste, Messi je nesmierne drahý futbalista s obrovským platom, ale všetko je možné," vysvetľoval funkcionár AS.

V nadväznosti na toto interview bol Braida hosťom programu Radio anch'io sport, kde sa ho pýtali doplňujúce otázky. Napríklad sa hovorilo aj o prípadnom stretnutí Messiho s Cristianom Ronaldom. 

"Sú to dvaja futbalisti, ktorí by pod schopným trénerom mohli pôsobiť v jednom tíme a hrať po svojom boku. Nie je ľahké predstaviť si to, ale ani to nie je nemožné," povedal.

"Messi je neuveriteľný futbalista, ktorému je zatiaľ dobre v Barcelone. Je tam od svojich 13 rokov," pokračoval Talian. 

No a napokon, Braida sa vyjadril aj k nadchádzajúcemu osemfinálovému dvojzápasu medzi Kataláncami a Neapolom. Podľa jeho názoru môžu partonopei favorita zaskočiť. 

"Neapol má skvelú šancu. Nebude to jednoduché, ale Barca má v týchto okamihoch veľa problémov, obzvlášť v obrane. Nie je náhoda, že v tejto sezóne prehrala tak veľa súbojov," zakončil. 

Zdroj: md
Foto: md

Martin77

10
2020-02-12 21:00:50

Messi v Itálii? Výsměch :D

jan22

-15
2020-02-12 22:04:10

Aký zámer sa sleduje pridaním takéhoto článku na túto stránku ???

plcd

-8
2020-02-12 22:14:46

Nevieš privolanie baletiek,majú tu službu a hneď sa kliká vo veľkom (z reklamy sa žije).

palo79

-5
2020-02-12 22:59:27

https://sport.sme.sk/...

Camp_Nou

10
2020-02-13 00:17:03

Myslím že reálnejša je alternatíva ak by Ronaldo prestúpil do FCB a s Messim by boli na jednej lodi. Nikdy by ma to nenapadlo, ale tento článok ma naviedol k tejto konspiracii

cirkus

-6
2020-02-13 06:45:57

Presne, hrali by tady za pokerove zetony a podelili by se jeste s kamosem Neymarem. Protoze tohle je vic nez jen klub.

PETERKRIZAN

-7
2020-02-13 07:26:49

ja si skor myslim ze po odchode mbapeho messi v lete skonci aj s lautarom v psg ,kde brazilsko argentinska enklava by bola ohromne silna...neymar,icardi,martinez,mesi,di maria,bola by to skvela priprava na nadchadzajuce ms,kde bude posledna sanca mesiho ziskať titul,z tohto marazmu tu by to prenho bolo skvele vychodisko ,perspektiva tohto tu je nulova,priemerny semedo,pique,lenglet,umtiti,jordi,vidal,rakitic,puig,artur,coutinho,ktovie ako suarez po zranení,dembele muka,arajuo,collado,firpo-nič, de jong,stegen,neustale sa zlepsujuci fati,ktory ale k hernej dokonalosti má daleko,s tohto nič dobre nevyzera,ak este tuzi vyhrať lm+ms myslim ze psg by bola najlepsia v podstate jedina spravna volba prenho

RastoD

11
2020-02-13 08:35:36

herne by im to šlo, to nepochybujem, ale CR by niečo také asi nedal, psychicky by to nezvládol, on je dosť citlivý na svoj hviezdny status - a to by sa Leovou prítomnosťou zmenilo.
ale keď si toto odmyslím, tak by to bol sen - Messi by nahrával Cristianovi a ten by to súkal do brány ako na bežiacom páse :)

jokerito

12
2020-02-13 09:22:13

Nesuhlasim. Obaja su uz dostatocne vyzrete osobnoti. Ani Ronaldo uz nie je taky placko ako bol. Obaja nemaju nikomu co dokazovat. Popravde si myslim, ze ak by k nam prisiel bol by presne taky zabijak v predu akeho potrebujeme. Vyhrali by sme opat vsetko.

Toky

9
2020-02-13 10:16:58

Vždy som chcel vidieť hrať Messiho s Ronaldom. Ja by som CR7 bral všetkými desiatimi. Keď niekto vraví, že je CR7 plačko tak nech mrkne na Neymara či Suareza. Tým dvom tiež veľa netreba.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.