Odchovanec FC Barcelona je už hráčom AS Rím a poskytol rozhovor, v ktorom hovoril o svojom prestupe do talianskej Serie A.

Krok dopredu

"Predtým som hral vo veľkom klube, ale príchod do Ríma sa mi nezdá ako krok vzad. Je to pre mňa niečo veľké, vystúpil som z komfortnej zóny, aby som ukázal, akú mám hodnotu. Presťahoval som sa do inej krajiny, považujem to za výzvu, som z toho nadšený."

AS Rím

"AS Rím som vždy považoval za úžasný klub. Prijal som rozhodnutie, pretože mi zavolal tréner, páčil sa mi spôsob, akým so mnou hovoril, dôveru, ktorú mi dal, vieru v to, že tu môžem dokázať veľké veci. Viem, že predtým som bol v úžasnom klube, ale teraz budem hrať v inom, rovnako dôležitom."

Prečo Rím?

"Pokiaľ som sa rozhodol pre Rím, to znamená, že sa chcem rozvíjať, byť pre tento klub dôležitý. Barcelona je pre mňa minulosť a Rím súčasnosť. Podpísal som zmluvu na štyri a pol roka, mám zámer tu toľko zostať."

Taktika a hra

"Fonseca varoval, že tu sa hrá viac presing ako v La Lige. V prvom zápase som si toho bol vedomý - ako agresívni sú talianski obrancovia. V nasledujúcom zápase som sa už cítil slobodnejšie."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Messibest10

27
2020-02-13 20:06:27

Teraz by sa nám zišiel jak hrom.

Johan83

35
2020-02-13 20:19:17

Tak lahučko sme sa zbavili tak šikovného útočníka vychovaného u nás to je neuveritelné . Vlastne my vychovávame našich šikovných hráčov pre iné mužstvá. Zle,zle,zle. Prajem pekný večer.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.