24. kolo španielskej La ligy nám ponúkne zaujímavý zápas medzi slávnou Barcelonou a prekvapením tohto ročníka, výborne hrajúcim Getafe. Tím z predmestia Madridu je na 3. mieste tabuľky. Blaugranas mail v minulom zápase značné problémy v Seville, kde domáci Betis do úplného konca kládol odpor.

Stretnutie bolo okorenené aj dvoma červenými kartami, zhodne na oboch stranách. Getafe v posledných štyroch zápasoch získalo plný bodový zisk, napríklad si bez problémov poradilo s Bilbaom, ale aj s Valenciou. Barca v boji o titul s Realom Madrid bude mať čo robiť. Dopadne zápas podľa predpokladov? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,44 tipuje výhru domácich 99 percent stratégov. „Getafe zažíva v posledných sezónach po postupe do La Ligy skvelý vzostup a momentálne tretie miesto v tabuľke je tomu jasným dôkazom. Môže sa tiež pýšiť výbornými výsledkami v lige, naposledy nestačilo len na Real. Katalánsky celok je tradične doma veľmi silný a motivácia v tak dôležitom stretnutí bude určite veľká, rovnako ako tlak, ktorý však môže byť väčší na hráčoch Getafe. Myslím si, že kurz na výhru Barcelony doma je slušný, a preto za mňa jasná jednotka,“ píše Skopy21 v analýze a na tiket dáva výhru domácich v kurze 1,43. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

luky166

1
2020-02-14 17:13:21

3:1

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.