Carles Puyol bol jedným z hostí počas odovzdávanie ocenení Laureus. Bývalý futbalista pri tejto príležitosti poskytol krátky rozhovor.

Herný štýl

"Stotožňuje sa s herným štýlom Barcelony, ktorý nám zabezpečil množstvo úspechov. Ale je pravdou, že podpora od fanúšikov záleží v konečnom dôsledku od výsledkov."

Kandidatúra Casillasa na prezidenta RFEF

"Postrehol som niečo v médiách, ale môžem vás ubezpečiť, že s Ikerom som nehovoril. Neviem, či plánuje kandidovať. Nemôžem povedať nič viac, pretože ma budete chytať za slovíčka. Neviem ani len to, kedy sa konajú voľby. Iker je mojim priateľom a ak by mi zavolal, vypočul by som ho. Inou vecou je či sa k nemu pripojím. Mám priateľov aj v Barcelone, ktorí mi zavolali, aby som sa pripojil k ním, ale akosi sa to neuskutočnilo. Musíte byť presvedčení o tom, že chcete zastávať takúto funkciu, pretože vyžaduje množstvo času a obrovskú zodpovednosť. Úspech niekedy závisí aj od momentu."

Plány

"Pre mňa je zaujímavé stať sa skôr športovým riaditeľom, než trénerom. V trénerskej branži existuje veľká konkurencia. Naozaj by som sa chcel vrátiť do hry, ale to už nie je možné."

Barcelony

"Nikdy som sa od klubu neodpojil. Som fanúšikom Barcelony odmalička a vždy som to hovoril. Od ukončenia kariéry som vynechal len veľmi málo zápasov. Vždy som otvorený spolupráci, ale všetko záleží od momentu, od ľudí, ktorí sú vo vedení. Barcelona je pre mňa najdôležitejšia, je ponad prezidentov či kluby."

Messiho budúcnosť

"Messi má 32 rokov a stará sa o seba, takže bude môcť hrať aj vo veku 38 rokov. Prečo by sme mali hovoriť o Barcelone bez Messiho, keď je stále tam? Je potrebné pokúsiť sa vyhrať čo najviac, keď je ešte v zostave."

Pesimizmus medzi fanúšikmi

"Som optimista a mužstvu verím. Je len málo takých mužstiev ako Barcelona, ktorá má veľmi dobrý káder. Ak sa neobjavia ďalšie zranenia, bude to dobrá sezóna."

Čakanie na voľby

"Všetkým tým, ktorí sa chcú stať prezidentom Barcelony, želám všetko najlepšie. Pokiaľ niekomu budem môcť pomôcť, tak to urobím. Pre mňa je dôležitejší projekt Barcelony, než konkrétne osoby."

Návrat Neymara

"Nebude to jednoduché, pretože Neymar hrá v PSG, ktorý nemá potrebu predávať. Nehovoril som s ním o tom, ale Neymar má platnú zmluvu, čo záležitosť komplikuje. Je to skvelý hráč."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Suarez_FCB_9

0
2020-02-17 16:56:50

Tak teda obuj znova kopacky a poj dat do laty tie nase primadony :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.