Katalánsky denník Mundo Deportivo zverejnil reakciu Lea Messiho na posledné udalosti v Barcelone týkajúce sa firmy I3 Ventures.

Bartomeu včera hovoril s kapitánmi mužstva o záležitosti týkajúcej sa diskreditácie na sociálnych sieťach. Presvedčili vás jeho vysvetlenia?

"Bol som z toho trochu prekvapený, pretože práve som cestoval, nebol som v Barcelone. Keď som sa vrátil, po trochu som sa všetko dozvedel. Prezident nám povedal to isté, čo uviedol verejne, to isté čo na tlačovej konferencii. Rozprával o situácii, o tom, čo sa stalo, no nemôžem povedať nič viac. Povedal nám to, čo už viete."

Presvedčil vás?

"Aby som bol úprimný, myslím si, že je čudné, že sa niečo také deje. Údajne sa objavili dôkazy. Musíme si počkať, aby sme sa dozvedeli, či je to pravda alebo nie. Nemôžeme povedať veľa, počkáme a uvidíme, čo sa stane. Pre mňa je to čudná záležitosť."

Žije sa ti v Barcelone dobre?

"Po pravde, áno. Veľmi dobre. Milujem Barcelonu, hoci mi veľmi chýba Rosario. Je to môj domov, tu bývam dlhšie, než som žil v Argentíne. Milujem Barcelonu, Castelldefels, kde bývam, mám rád svoj život."

Ako vyzerá tvoj bežný deň?

"Je veľmi normálny, závislý na deťoch. Vďaka mojej profesii s nimi môžem tráviť veľa času. Trénujem, potom sa s Antonellou rýchlo najem a ideme po deti. Neskôr máme rôzne aktivity alebo robíme niečo spolu, navečeriame sa a potom sme z tej trojice úplne vyčerpaní. Chodíme skoro spať. Utorky a štvrtky chlapci hrajú futbal v Ciutat Esportiva. O 19:30 sme doma, pijeme mate a jeme. Vedieme normálny život, páči sa mi táto rutina ako v profesionálom, tak aj súkromnom živote. Je to veľkolepé, prispôsobujeme sa tomu."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Mascherano

top komentár
94
2020-02-19 22:29:21

Tie jeho skromne vyjadrenia sú top.. Je pekné že na to aký veľký ma vplyv na ľudí a že je najlepší tak aj tak sa snaží žiť život normálneho človeka a nie nejakej hviezdy

Marosv

29
2020-02-19 23:02:33

Páni videli ste dnes výkon Red Bull Lipska proti Totenhamu ?? Páni moji ja si myslím, že ako včera Borussia ak dnes Lipsko sú schopní poraziť každého

LaBrie

16
2020-02-19 23:40:36

Pekna moderna, rychla hra, Tottenham sa skoro ani nedostal za polovicu....a uz v 2 minute mohli prehravat o 2 goly.......a kolko sanci este spalili, aj na 5, 6 golov......

Marosv

11
2020-02-19 23:53:47

Súhlasím s Tebou to bola futbalová moderna

fofo112

1
2020-02-20 19:10:21

od ktorej je momentálne barcelona na míle vzdialená.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.