Pep Guardiola varoval prezidenta FC Barcelona, aby si dával pozor pri svojich vyjadreniach na adresu Manchestru City v súvislosti s vyradením anglického klubu z Ligy Majstrov na nasledujúce dve sezóny.

Prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu nedávno vyhlásil, že schvaľuje postup UEFA voči Manchestru City, ktorý kvôli nedodržaniu finančného Fair Play bude v nasledujúcich dvoch sezónach vyradený z Ligy Majstrov. Pep Guardiola na tento postoj Barcelony reagoval na včerajšej tlačovej konferencii po zápase s West Hamom: "Prezidentovi Barcelony by som odkázal, nech nám ponechá našu možnosť odvolať sa. Sme názoru, že sme v práve a preto sa odvoláme," uviedol Guardiola.

"Nehovor príliš nahlas, Barcelona, nehovor príliš nahlas. Pretože niekedy je každý do niečoho namočený. Ale ideme sa odvolať a dúfajme, že budeme môcť zahrať v Lige Majstrov proti Barcelone," dodal Guardiola.

Tréner Manchestru City bol na tlačovej konferencii zasypaný otázkami ohľadom tohto banu od UEFA, ale Pep sa s novinármi o tejto záležitosť nechcel baviť: "Je to citlivá záležitosť, hovoriť práve tu o právnych krokoch, pretože ja o tom neviem nič, nie som právnik. Jediné, čo vieme urobiť, je vyhrávať zápasy," dodal.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

ThisIsMySen

32
2020-02-20 15:14:34

Správne Pep. Koho chlieb ješ, toho pieseň spievaj. Aj keď sú to smradľavé šejkove peniaze. Očividne podvádzal, takže trest v podobe nemožnosti účinkovať medzi futbalovou smotánkou je správne rozhodnutie zo strany UEFA. Nejaká smiešna 30-miliónová pokuta nič pre neho neznamená, takže pekne tvrdo na nich.

mikimi122

20
2020-02-20 15:53:31

Skoro každý z minulosti z Barci nemá rád Barta a spol. Napr. Guardiola a aj Xavi sa hlavne asi nechcú vrátiť kvôli vedeniu, aj keď Guardila sa tu nechce vrátiť asi aj kvôli tomu, že si už neverí, že dokáže zopakovať to, čo už tu dokázal. Nesúhlasím s tými vyjadreniami Barta, on by sa teraz mal starať o úplne iné veci, ktoré vyplavujú na povrch. Taktiež ani Barca nemusí byť s FFP za vodou kvôli Bartovým miliónovým experimentom ala Dembo, Cou, Griezi., ktorých už len ťažko predáme za toľko za koľko sme ich kúpili.

jorge78

19
2020-02-20 16:00:12

A PSG jsou jako čistý?!

Sudruh_Zincica

13
2020-02-20 16:35:03

Otázne je, kto je čistý? Myslím, z veľkých klubov. Paradoxne, Man City dostalo ban, ale sú v dobrej finančnej kondícii (áno, vďaka Mansourovi, ktorý tam nalial od roku 2008 viac 1,5 miliardy Eur), nemajú žiadny dlh.
Pozrime sa na veľký Manchester United, dlh viac ako 300 mil. Eur. Španielski giganti Real a Barcelona, to ani nespomínam radšej. PSG podobná situácia ako Man City. Juventus musel uzavrieť dohodu s Fiatom, aby platili časť mzdy Ronaldovi, aby takto splnili FFP. A takýchto príkladov by asi bolo oveľa viac, čiže klepli po prstoch zatiaľ len Man City.
Osobne si myslím, že im ten ban zrušia.

Nalim

5
2020-02-20 17:17:44

Pep samozrejme nepríde do Barci, vidí, že tam nie je mladý Messi a nezopakuje minulosť. Veď už v MC to nie je suverénne a Barca je prestarnutá....

maros1

4
2020-02-20 20:56:35

Ten Bartolomej sa zrejme načisto zbláznil, mám tušáka, že aj jeho dobehne vlastný tieň a nebude to možno ani tak dlho trvať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.