Generálny riaditeľ Leganés Martín Ortega pripustil, že odchod Braithwaitea nie je v záujme klubu, ale postoj katalánskeho klubu nevyvolal v klubových kanceláriách žiadnu zášť. Ortega chválil aj samotného hráča.

Vzťahy medzi klubmi sú v poriadku

"Na Barcelonu sa nehneváme. Využila súčasné predpisy a nie je o čom diskutovať. Katalánsky klub sa zachoval správne. V pondelok sme dostali informáciu o tom, že chce kúpiť hráča a jedinou cestou k finalizácii operácie bolo vyplatenie odstupnej klauzuly."

Nešťastné predpisy

"Toto pravidlo nie je spravodlivé, pretože škodí našim záujmom. Nerozumieme, prečo sa problém Barcelony stal zrazu aj našim problémom. Chceme súťažiť na rovnakom základe. V súvislosti s tým využijeme všetky naše možnosti, aby sme v najbližších dňoch uskutočnili prestup."

Boj o povolenie na prestup

"Sme rozhodnutí získať povolenie na prestup. Ak by tomu tak nebolo, nežiadali by sme o to. Včera sme dostali odpoveď zo strany federácie, že nemôže zvážiť záležitosť, ktorá sa ešte ani nestala. Teraz však uplatníme žiadosť po tom, čo bola klauzula vyplatená. Čakáme na odpoveď zo strany federácie."

Martín Braithwaite

"Zachoval sa ako gentleman a profesionál. Absolvoval s nami tréning za bežných okolností, vystavil sa riziku zranenia. Bol si vedomý toho, že Barcelona má o neho záujem. Sme mu vďační za to, akým spôsobom reprezentoval farby nášho klubu. Včera sa dokonca rozlúčil so všetkými pracovníkmi klubu. Prajeme mu veľa šťastia."

zdroj: sport.es as.com
foto: facebook

sonetcz

18
2020-02-20 16:47:40

Takže vykoupí někomu hráče Leganés a ten další tým se odvolá, protože se nemohl bránit a takto pořád dokola. Hloupé pravidlo, neměla v tuto chvilku fungovat výkupní klauzule, aby se něco takového nestalo

Jhonys

3
2020-02-20 22:23:14

požadavek Leganés byl dneska odmítnut, takže nakonec k tomu dominovému efektu nedojde :D ale pravidlo je to skutečně hloupé, to ano. Leganés má sice 18 milionů, ale to jim je při záchraně v lize úplně k ničemu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.